home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου: Προχωράει η διαδικασία για την ανάδειξη αναδόχου για τους πρώτους σταθμούς μεταφόρτωσης

Το επόμενο διάστημα θα υπάρχει οριστικός ανάδοχος, τόνισε ο πρόεδρος του ΦΟ.Δ.Σ.Α Πελοποννήσου Ιωάννης Σμυρνιωτάκης.
fodsa

Προχωράει η διαδικασία προκήρυξης αναδόχου για τους πρώτους σταθμούς μεταφόρτωσης και το επόμενο διάστημα θα υπάρχει οριστικός ανάδοχος, τόνισε ο πρόεδρος του ΦΟ.Δ.Σ.Α Πελοποννήσου Ιωάννης Σμυρνιωτάκης.

Ο κ. Σμυρνιωτάκης μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της τηλεόρασης Best λέγοντας πως  σήμερα «υπάρχει η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής , οπότε προχωρούμε στη διαδικασία προκήρυξης αναδόχου για τους πρώτους σταθμούς μεταφόρτωσης και το επόμενο διάστημα ελπίζω να έχουμε οριστικό ανάδοχο».

Συνέχισε αναφέροντας πως «θα μειωθεί σημαντικά το κόστος, πρέπει να ξεκινήσουμε με τους μεγαλύτερους υπονοώντας τον κλειστό σταθμό μεταφόρτωσης που θα εξυπηρετήσει τους δήμους Καλαμάτας και Μεσσήνης», ενώ τόνισε πως «έγινε υποβολή πρότασης στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την αποκατάσταση του ΧΥΤΑ Κιάτου ένα πολύ σημαντικό θέμα γιατί η χώρα κινδύνευε με βαριά πρόστιμα και επόμενος στόχος να προχωρήσουμε στην δημιουργία σταθμού μεταφόρτωσης στην Ελαφόνησο, γιατί είναι μια τουριστική περιοχή  και πιστεύω να προλάβουμε μέχρι το καλοκαίρι».

Σχετικά με την ανακύκλωση ο πρόεδρος του ΦΟ.Δ.Σ.Α σημείωσε τα εξής: «Ήδη μέχρι τις 24 Μαΐου έχουμε ένα διαγωνισμό στις γωνιές ανακύκλωσης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας προκειμένου να υπάρχει ευαισθητοποίηση στα παιδιά για το θέμα της ανακύκλωσης».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis