home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Ένας τελικός Κυπέλλου … γιορτή του ποδοσφαίρου

Οι δηλώσεις του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Αργολίδας Βασίλη Γ. Σιδέρη
panargeiakos

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  ο Τελικός Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Αργολίδας για τη σεζόν 2023-2024, που διεξήχθη την Κυριακή 1 Μαΐου 2024 στο Δ.Α.Κ. Δήμου Άργους – Μυκηνών  μεταξύ των ομάδων του Α.Π.Ο. Παναργειακού και Ένωσης Ερμιονίδας.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών ΣωματείωνΑργολίδας  εκφράζει τα συγχαρητήρια της στον Παναργειακό για την κατάκτηση του Κυπέλλου Αργολίδας της περιόδου 2023-2024 καθώς και στην ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας για τη συμμετοχή της στον τελικό της διοργάνωσης.

Και οι δυο ομάδες, παρουσίασαν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού αμείωτο ως τη λήξη του αγώνα. 

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης: «Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, στον Ταξίαρχο κ. Πιπέρη Ευάγγελο, στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Λαθούρη Κωνσταντίνο για την άψογη συνεργασία και βοήθεια που μας προσέφεραν καθώς επίσης και στις ομάδες του Παναργειακού και Ένωσης Ερμιονίδας που αγωνίστηκαν επιδεικνύοντας υψηλό αθλητικό φρόνημα».

Στον αγώνα παρευρέθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Ο Πρόεδρος κ. Σιδέρης Βασίλειος, ο Αντιπρόεδρος κ. Σταμάτης Αλέξανδρος, η Γενική Γραμματέας κ. Πανοβράκου Ελένη και τα Μέλη της Ε.Π.Σ. Αργολίδας κ. Καραμπής Νικόλαος, κ. Τσιλογιάννης Ευάγγελος και ο κ. Βασιλόπουλος Ανδρέας καθώς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Νενεκούμης Χαρίλαος. 

Επίσης από την τοπική αυτοδιοίκηση ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Μαλτέζος Ιωάννης, ο Βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας  κ. Γαβρήλος Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους – Μυκηνών κ. Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νέων, Εθελοντισμού & Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Άργους – Μυκηνών  κ. Δαμάλας Σωτήριος,  ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ.) Δήμου Άργους – Μυκηνών κ. Σελλής Χαράλαμπος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Άργους – Μυκηνών κ. Βαρδάκας Αντώνιος, κ. Δούρος Παναγιώτης και κ. Πούλος Χρήστος.

panargeiakos

panargeiakos
panargeiakos
panargeiakos
panargeiakos
panargeiakos
panargeiakos
panargeiakos
panargeiakos
panargeiakos

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis