home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Εικαστική Έκθεση σε κεντρικό ξενοδοχείο

Έργα από του καλλιτέχνες της εικαστικής ομάδας του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ»
eikastiki ekthesi

Καλλιτέχνες της εικαστικής ομάδας του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» αποφάσισαν να εκθέσουν κάποια από τα έργα τους στο ξενοδοχείο LIBERTY στο Ναύπλιο.

Ήδη τα έργα των καλλιτεχνών Παναγιώτη Κορωνιώτη, Δημήτρη Μαυρόγιαννη, Κατερίνας Μπεκιάρη και Δημήτρη Χατζόπουλου γεμίζουν με φως την ισόγεια αίθουσα υποδοχής του LIBERTY στην Ενδεκάτη Ναυπλίου.

Η έκθεση (άγνωστη η διάρκειά της) θα εγκαινιαστεί το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στο roof garden του ξενοδοχείου LIBERTY. Επίσημη έναρξη που θα ανακοινώσουν οι ιδιοκτήτες, ο Νίκος και η Κατερίνα.

Το εικαστικό έργο δεν είναι η τέχνη της φωτογραφίας. Η φωτογραφία αιχμαλωτίζει το φως της στιγμής και αποτυπώνει μία και μόνον στατική εικόνα.

Σε αντίστιξη, το εικαστικό έργο, είτε είναι πίνακας ζωγραφικής ή γλυπτό έργο, είναι διαχρονικό, περιέχει στην δημιουργία του και στην έκφρασή του το παρελθόν και το μέλλον, περιέχει την φαντασία και την παραπομπή στον μεταβαλλόμενο χώρο και χρόνο, ταξιδεύει τους παρατηρητές σε συμβολισμούς που, τις πλείστες φορές, υπερβαίνουν τις προθέσεις και τις εκτιμήσεις του δημιουργού.

Αρκεί να το δει ο παρατηρητής με την «άλλη ματιά» με τη δική του και τη ματιά της ευαισθησίας των εικαστικών.

eikastiki ekthesi

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis