home design 800x400

Μανωλάδα: Βρήκε ακαριαίο θάνατο μετά από σύγκρουση μηχανής με φορτηγό

Ο οδηγός του φορτηγού που εμπλέκεται στο συμβάν συνελήφθη μετά το δυστύχημα για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Ακαριαία πέθανε 56χρονος οδηγός σε θανατηφόρο τροχαίο στη Μανωλάδα Ηλείας. Ο οδηγός του φορτηγού που εμπλέκεται στο συμβάν συνελήφθη μετά το δυστύχημα για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Παρέμεινε στο σημείο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες έφτασαν ταχύτατα αλλά δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον άτυχο οδηγό.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 27 Απριλίου στην Μανωλάδα στην θέση Παλαιοσταφίδα στην Ηλεία, με θύμα έναν 56χρονο οδηγό μηχανής. Όλα έγιναν στις 16:55 όταν συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μια μοτοσικλέτα με ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανωλάδα.

Ειδικότερα, ένας άνδρας οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 56χρονος άνδρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του δικύκλου.

Από τους αστυνομικούς διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version