home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η καρδιά του Yachting χτυπά στο Ναύπλιο – Λαμπερά εγκαίνια για το MEDYS 2024

Η τελετή των εγκαινίων στο λιμάνι του Ναυπλίου έγινε παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη και του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού
Εγκαίνια medys 2024 Ναύπλιο

Το πανέμορφο Ναύπλιο φιλοξενεί το Mediterranean Yacht Show 2024, τη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο από το Σάββατο 27 Απριλίου έως την 1η Μαΐου. Το «σαλόνι» του Yachting άνοιξε τις πύλες του σήμερα το απόγευμα παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη. Μετά τα εγκαίνια θα ακολουθήσει δεξίωση.

Στην τελετή εγκαινίων του MEDYS στο λιμάνι του Ναυπλίου, παρευρέθηκαν ακόμα οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Γιώργος Γαβρήλος και Ανδρέας Πουλάς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης, o θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Πελοποννήσου Βασίλης Σιδέρης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός, ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, αυτοδιοικητικοί, κ.α.

Το φετινό Mediterranean Yacht Show καταγράφει ρεκόρ, αφού μέσα σε μόλις μία εβδομάδα από την επίσημη έναρξη των εγγραφών, δήλωσαν συμμετοχή 120 σκάφη για 95 διαθέσιμες θέσεις ελλιμενισμού στο λιμάνι του Ναυπλίου, δημιουργώντας για ακόμα μια χρονιά εκτενή λίστα αναμονής.

Στο MEDYS έχουν δικαίωμα συμμετοχής σκάφη με μήκος μεγαλύτερο των 24 μέτρων, καθώς απευθύνεται αποκλειστικά στο ανώτερο τμήμα του luxury yachting, αποτελώντας το μοναδικό κλαδικό γεγονός αυτού του βεληνεκούς στην Ελλάδα.

Εγκαίνια medys 2024 Ναύπλιο
egkainia medys 2024 rapti

Θεματικές εκδηλώσεις

Η έκθεση πλαισιώνεται από μια σειρά θεματικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων, φέρνοντας κοντά τους επαγγελματίες του yachting από όλο τον κόσμο και τοποθετώντας την Ελλάδα στο επίκεντρο.

Ο Διαγωνισμός των Σεφ θα επιστρέψει και πάλι το 2024, για να προκαλέσει τη δημιουργικότητα, το ταλέντο και τις δεξιότητες των σεφ των γιωτ. “Μηδενικά Απορρίμματα” (Zero Waste) ήταν το θέμα για το 2023: ανέβασε τον πήχη και υπάρχει ήδη ανυπομονησία, μαζί με τη φυσιολογική αγωνία, για το επόμενο έτος. Η κριτική επιτροπή θα είναι, όπως πάντα, εξαιρετική και οι διοργανωτές δεν έχουν χάσει καθόλου χρόνο στο να επικοινωνούν με σεφ εστιατορίων, που δημιουργούν θύελλα στους λάτρεις της μαγειρικής. Όπως λένε, χρειάζεται ταλέντο για να αναγνωριστεί το ταλέντο.

Ένα πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων δεξιώσεων και πάρτι, θα προσθέσει μια επιπλέον διάσταση στην έκθεση, με σκοπό να προσφέρει μια εμπειρία, που είναι ταυτόχρονα παραγωγική και ευχάριστη.

Πρόγραμμα Έκθεσης

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα του πενθημέρου MEDYS 2024 εδώ.

egkainia medys 2024 rapti 2
egkainia medys 2024 4

Photos: anagnostis

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis