home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πτωχός: Συναντήσεις με δημάρχους της Πελοποννήσου

Σκοπός των συναντήσεων ήταν ο καλύτερος προγραμματισμός των προτάσεων ΟΧΕ
synantisi ergasias tou perifereiarchi dimitri ptochou me tous dimarchous niko stavreli kai giorgo gkioni

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη, με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης, Κώστα Μιχόπουλο, με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο και τέλος με τον Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά).

Σκοπός των συναντήσεων ήταν ο καλύτερος προγραμματισμός των προτάσεων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που προορίζονται για ένταξη και θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στόχος της Περιφέρειας είναι η αποφυγή επικαλύψεων με άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα και η εξασφάλιση των απαιτούμενων πόρων.

Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) τα έργα των οποίων, εφόσον ενταχθούν, θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Πρόκειται για μία σειρά δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα, αναπλάσεων, βελτιώσεων υποδομών και πράσινων παρεμβάσεων με την Περιφέρεια να δίνει μεγάλη σημασία στην μελετητική ωρίμανση των έργων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Εκτελεστικός Γραμματέας, Γιώργος Σπίνος.

synantisi ergasias tou perifereiarchi dimitri ptochou me ton dimarcho tripolis kosta tzioumi
synantisi tou perifereiarchi dimitri ptochou me ton dimarcho megalopolis kosta michopoulo
synantisi tou perifereiarchi dimitri ptochou me tous dimarchous vlasi tsioto spyro stamatopoulo kai kosta frousio

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis