home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ο Γάλλος «εξερευνητής» που ομορφαίνει το λιμάνι (Pics)

Ο Δημήτρης Μπέκας φωτογράφησε το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο με φόντο τον ήδη διαμορφωμένο χώρο όπου θα διεξαχθεί το MEDYS 2024
krouazieroploio nafplio (1)

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Le Bougainville ξανά στο αγαπημένο του Ναύπλιο, με τους επιβάτες του να ξεχύνονται στα στενά της Παλιάς Πόλης και να απολαμβάνουν τον ανοιξιάτικο καιρό και τα μαγαζιά.

Το κρουαζιερόπλοιο Le Bougainville με σημαία των νήσων Ουαλίς και Φουτουνά, που ανήκουν στη Γαλλία, έχει μήκος 131.46 μέτρα και πλάτος 18 μέτρα.

Κατασκευάστηκε το 2019 στη Ρουμανία και από εκεί, λίγο πριν το τέλος του 2018, μεταφέρθηκε ρυμουλκούμενο για την αποπεράτωσή του.

Έχει μήκος 128 μέτρα, χωρητικότητα 184 επιβάτες σε 92 καμπίνες και 110 μέλη πληρώματος και ανήκει στην γαλλικών συμφερόντων εταιρεία Ponant, η οποία δραστηριοποιείται από το 1988 σε κρουαζιέρες πολυτελείας στη Μεσόγειο.

Το Le Bougainville είναι το τρίτο πλοίο της κατηγορίας κρουαζιερόπλοιων Ponant Explorers που εκμεταλλεύεται η Γαλλική Ponant. Γι’ αυτό άλλωστε του έχει αποδοθεί το όνομα ενός διάσημου Γάλλου εξερευνητή, του ναύαρχου Louis Antoine de Bougainville.

Οι 92 καμπίνες και οι σουίτες του αποτελούν την ίδια την ενσάρκωση του πνεύματος και της προσέγγισης της εταιρείας Ponant: προσφέρουν έναν συνδυασμό φινέτσας, ζεστής οικειότητας και ευεξίας. Εξοπλισμένα με ιδιωτικά μπαλκόνια, επωφελούνται από απαλό και απαλό φως και λάμψη όλη την ημέρα. Ιδανική η κομψή ατμόσφαιρα της καμπίνας για να επιστρέψετε μετά από ένα ταξίδι με ένα φουσκωτό Zodiac® ή ένα εκλεπτυσμένο δείπνο σε εστιατόριο.

Ο Δημήτρης Μπέκας φωτογράφησε το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο με φόντο τον ήδη διαμορφωμένο χώρο όπου θα διεξαχθεί από το ερχόμενο Σάββατο το Mediterranean Yacht Show.

krouazieroploio nafplio (4)
Φώτο: Dimitris Bekas
krouazieroploio nafplio (6)
Φώτο: Dimitris Bekas
krouazieroploio nafplio (3)
Φώτο: Dimitris Bekas
krouazieroploio nafplio (2)
Φώτο: Dimitris Bekas
krouazieroploio nafplio (5)
Φώτο: Dimitris Bekas

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis