home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πρόγραμμα για τον τουρισμό και εκπαιδευτικό επίδομα 1250 ευρώ από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

Ημερίδα για το νέο σύστημα κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αργολίδας ανακοινώνει ότι αναμένεται στο επόμενο διάστημα η έναρξη του προγράμματος «Επανειδίκευση και αναβαθμιση δεξιοτήτων στον τομέα του Τουρισμού».

Η δράση περιλαμβανει θεωρητική κατάρτιση 250 ωρών ασύγχρονης εξ αποστάσεως κατάρτισης και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων.

Το εκπαιδευτικό επίδομα που θα λάβουν οι συμμετέχοντες που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το πρόγραμμα ανέρχεται στα 1250 ευρώ.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι διαθέτουν την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον διακοσια (200) ημερομίσθια συνολικά στον τομέα του τουρισμού και ανήκουν σε μια από τις επόμενες κατηγορίες:

α) εποχικά εργαζόμενοι τουριστικών επιχειρήσεων

β) πρόσκαιρα άνεργοι και μακροχρόνια άνεργοι του τομέα του τουρισμού και

γ)εργαζόμενοι τουριστικών επιχειρήσεων, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τέθηκαν, κατά τα έτη 2020 ή/και 2021, σε αναστολή λόγω της προσωρινής διακοπής ή της αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων στις οποίες εργάζονταν, στο πλαισιο ληψης μέτρων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορωνοϊου COVID -19.

Tα προγράμματα υλοποιούνται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2710 226146 & [email protected].

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis