home design 800x400

Μαγευτικές μελωδίες από μαθήτριες και μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Ναυπλίου

Μία εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 14 Απριλίου 2024, το μεσημέρι στο Βουλευτικό

Μία εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 14 Απριλίου 2024, το μεσημέρι στο Βουλευτικό. Μαθήτριες και μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Ναυπλίου παρουσίασαν την μουσική πρόοδό τους κερδίζοντας θερμό χειροκρότημα από το κοινό.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Ναυπλιέων, “το γενικό αποτέλεσμα απέδειξε περίτρανα ότι γίνεται μία σπουδαία δουλειά στο Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου. Ίσως κάποιοι από τους μαθητές γίνουν επαγγελματίες μουσικοί. Κάποιοι άλλοι θα επιλέξουν κάποια άλλη απασχόληση. Το βέβαιο όμως είναι ότι όλοι τους εφοδιάζονται με κάτι δυνατό για την ζωή τους. Την μουσική μέσα τους.

ΦΩΤΟ: Δήμος Ναυπλιέων

Αξίζουν συγχαρητήρια επομένως στον καλλιτεχνικό διευθυντή Χρήστο Ζερμπίνο, σε όλους τους καθηγητές της μουσικής και στο προσωπικό του Δημοτικού Ωδείου, καθώς επίσης σε κάθε μία από τις μαθήτριες και σε καθένα από τους μαθητές, όπως και στους γονείς και κηδεμόνες του για τις θυσίες που υποβάλλονται.

ΦΩΤΟ: Δήμος Ναυπλιέων

Παράλληλα η ωραία αυτή μουσική εκδήλωση πρόσθεσε στον Δήμο Ναυπλιέων περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις για περαιτέρω αναβάθμιση του δημοτικού Ωδείου, έτσι ώστε να υπάρξει αντάξια συνέχεια του έργου του Βασίλη Χαραμή, του Κωνσταντίνου Νόνη και του πρόωρα αδικοχαμένου Γιάννη Νόνη, αλλά και όλων των σπουδαίων μουσικών που κατά καιρούς ανέδειξε η πόλη του Ναυπλίου”.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version