home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στην Τήνο η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου

Συμμετείχε στο 6ο Φεστιβάλ θρησκευτικής και παραδοσιακής μουσικής

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Στην Τήνο η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου
Xorodia Epidavrou

Η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου ταξίδεψε στο ιερό νησί της Τήνου, για να  συμμετάσχει στο 6ο Φεστιβάλ θρησκευτικής και παραδοσιακής μουσικής, που διοργάνωσαν ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, ο διεθνής οργανισμός International Action Art και το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου 2024.

Μοιράστηκαν τη σκηνή με άλλα 9 εξαιρετικά μουσικά σύνολα, από διάφορα μέρη της Ελλάδας, τραγουδώντας με κατάνυξη εκκλησιαστικούς ύμνους και αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου και δασκάλου, Θεοδόση Αντωνιάδη, ο οποίος τους συνόδευσε και στο πιάνο.

Xorodia Epidavrou

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του εντυπωσιακού κτιρίου του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού, το οποίο ήταν κατάμεστο από κόσμο που παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον όλες τις χορωδίες τις οποίες και χειροκρότησε με ενθουσιασμό.

Την απονομή  του αναμνηστικού επαίνου, έκανε ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Γιάννης Μαρωνίτης μαζί με την Διευθύντρια μουσικής για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων  Εύα Βασιλοπούλου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis