home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μεσσηνιακός Μαθητικός Διαγωνισμός Πληροφορικής

Πρόκειται για ένα διαγωνισμό που έχει γίνει θεσμός όλα αυτά τα χρόνια και απευθύνεται σε μαθητές έκτης δημοτικού γυμνασίου και πρώτης λυκείου
computer

Από τις 19 μέχρι τις 24 Απριλίου διαρκεί ο 24ος κατά σειρά μαθητικός διαγωνισμός πληροφορικής για μαθητές της Μεσσηνίας, που διοργανώνει το εργαστήριο ψηφιακών δεξιοτήτων και πληροφορικής Αλγόριθμος.

Πρόκειται για ένα διαγωνισμό που έχει γίνει θεσμός όλα αυτά τα χρόνια και απευθύνεται σε μαθητές έκτης δημοτικού γυμνασίου και πρώτης λυκείου. Στην παρούσα φάση του διαγωνισμού οι μαθητές θα εξεταστούν σε αυτοματοποιημένο σύστημα σε υπολογιστή κάτι που ανταποκρίνεται στις εξετάσεις πιστοποίησης για το κρατικό πτυχίο Η/Υ, οπότε και ο διαγωνισμός αποτελεί μια ευκαιρία εξοικείωσης με το εξεταστικό σύστημα.

Mathitikos Diagonismos

Οι μαθητές της έκτης δημοτικού θα εξεταστούν σε εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου ενώ οι μαθητές γυμνασίου και πρώτης λυκείου θα εξεταστούν σε εφαρμογή λογιστικών φύλλων. Θα υπάρξουν 4 κατηγορίες και οι νικητές από κάθε κατηγορία θα βραβευθούν. Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]).

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis