home design 800x400

Συμβολικός αποκλεισμός του Ειρηνοδικείου Μάσσητος – Όλοι μαζί λέμε “όχι” στην υποβάθμιση της Ερμιονίδας

Όπως είχε αναφέρει ο Δήμος Ερμιονίδας, “συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις έως ότου πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η αναβάθμιση του ιστορικού Ειρηνοδικείου Μάσσητος Κρανιδίου σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο”

Σε συμβολικό αποκλεισμό της εισόδου του Ειρηνοδικείου “Μάσσητος” Κρανιδίου προχώρησαν σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, από τις 9:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ., η διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας, ο δικηγορικός σύλλογος Ναυπλίου, ο σύλλογος δικαστικών υπαλλήλων Αργολίδας και κάτοικοι της Ερμιονίδας, ως διαμαρτυρία για το κλείσιμο του Ειρηνοδικείου στο Κρανίδι.

Όπως είχε αναφέρει ο Δήμος Ερμιονίδας, “συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις έως ότου πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η αναβάθμιση του ιστορικού Ειρηνοδικείου Μάσσητος Κρανιδίου σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο και καλούμε τους δημότες και τους κατοίκους της Ερμιονίδας να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα μας, δίνοντας βροντερό παρών αύριο έξω από το Ειρηνοδικείο Μάσσητος Κρανιδίου.

Όλοι μαζί λέμε Όχι στην υποβάθμιση της Ερμιονίδας, στην ταλαιπωρία και στις οικονομικές απώλειες των κατοίκων της και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική δικαίωση”.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version