home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στο Ναύπλιο ταξιδεύει η εκπομπή «Φτάσαμε» με τον Ζερόμ Καλούτα

Ο Ζερόμ Καλούτα περιηγείται σε μυστικά σημεία της πόλης και τούνελ που περνούν κάτω από τα ενετικά τείχη, μαζεύει πορτοκάλια, ενώ δεν λείπει η βαρκάδα στο Τολό
zerom kalouta nafplio

Στο Ναύπλιο ταξιδεύει η εκπομπή «Φτάσαμε» με τον Ζερόμ Καλούτα, την Κυριακή 21 Απριλίου 2024, στις 17:00.

Με οδηγό το χιούμορ και τη διάθεση να γνωρίσει άγνωστες αλλά μαγευτικές γωνιές της Ελλάδας, να γίνει ένα με τους ντόπιους και να μυηθεί στον τρόπο ζωής, στις παραδόσεις και στις συνήθειες τους, ο Ζερόμ Καλούτα στην εκπομπή της ΕΡΤ «Φτάσαμε» λέει «ναι» σε κάθε νέα πρόκληση.

Μπαίνει σε χωράφια, ανεβαίνει σε τρακτέρ, θερίζει, οργώνει και αρμέγει πρόβατα, εξερευνά δάση, σπήλαια και ιστορικά μονοπάτια, κατεβαίνει ποτάμια και δαμάζει κύματα, βουτά σε παγωμένα νερά, υφαίνει, κεντάει, μαγειρεύει φημισμένες τοπικές συνταγές και τραγουδά στα πιο απρόβλεπτα μέρη.

zerom kalouta nafplio 2
ΦΩΤΟ: ΕΡΤ

Αυτή τη φορά ο Ζερόμ Καλούτα επισκέπτεται το Ναύπλιο και το ταξίδι αρχίζει με μια άσκηση θάρρους και ταυτόχρονα περιήγηση του Ζερόμ σε μυστικά σημεία της πόλης και τούνελ που περνούν κάτω από τα ενετικά τείχη και συνεχίζεται με μια βόλτα με τις Γιγαντόκουκλες του Ναυπλίου, που δίνουν το δικό τους χρώμα στη ζωή και στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Στη Νέα Τίρυνθα, ο Ζερόμ συναντά τον «παράδεισο των πορτοκαλιών», συμμετέχει στη συγκομιδή τους και βοηθά στην παρασκευή κουλουριών που μοσχοβολούν πορτοκάλι.

zerom kalouta nafplio 4
ΦΩΤΟ: ΕΡΤ

Το ταξίδι συνεχίζεται στο Τολό, με μια βαρκάδα στα μέρη που ενέπνευσαν τον Γιώργο Σεφέρη, στο Κορωνήσι και στο Δασκαλειό, νησάκια μικροσκοπικά, με ξεχωριστή ομορφιά, ιστορία και μαγευτική θέα, και ολοκληρώνεται μ’ ένα αυτοσχέδιο γλέντι δίπλα στα πανέμορφα νερά του Τολού.

zerom kalouta nafplio 3
ΦΩΤΟ: ΕΡΤ
zerom kalouta lina papadaki
ΦΩΤΟ: ΕΡΤ

Στα γυρίσματα της εκπομπής με τον Ζερόμ Καλούτα βρέθηκε και η Λίνα Παπαδάκη, η δημοσιογράφος – σύμβουλος του Κωνσταντίνου Ζούλα προέδρου ΕΡΤ που κατάγεται από το Τολό.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis