home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δυναμική απεργιακή κινητοποίηση στο Άργος

Συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Πέτρου και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης από εργατικά σωματεία και φορείς

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Δυναμική απεργιακή κινητοποίηση στο Άργος
Απεργιακές κινητοποιήσεις στο Άργος

Στις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 17 Απριλίου, ο ήχος της αντίστασης και της αλληλεγγύης κατέκλυσε το Άργος, όπου δυναμική απεργιακή κινητοποίηση οργανώθηκε με τη συμμετοχή σωματείων του ΠΑΜΕ, φορέων και πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, διάφορες οργανώσεις ένωσαν τις δυνάμεις τους, αναδεικνύοντας έτσι την ανάγκη για αλληλεγγύη και αγώνα σε μια περίοδο που οι προκλήσεις είναι πολλές και οι ανάγκες ολοένα και μεγαλύτερες.

Μεταξύ άλλων συμμετείχαν στην κινητοποίηση το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας-Κορινθίας, ο Σύνδεσμος Ξυλουργών Αργολίδας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Αργολίδας, καθώς επίσης και οι Ομάδες Γυναικών Άργους και Ναυπλίου.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε με μια συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Πέτρου, όπου οι εκπρόσωποι των σωματείων ανέδειξαν τους λόγους της διαμαρτυρίας και εξέφρασαν τις απαιτήσεις τους για δικαιοσύνη και ισότητα.

Στη συνέχεια, ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Άργους, με τους διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα και να κρατούν πανό με συνθήματα αγώνα.

Η αποφασιστικότητα και η ενότητα που επέδειξαν οι συμμετέχοντες αποτελούν ένα ισχυρό μήνυμα προς τις αρχές και την κοινωνία γενικότερα, ότι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis