home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σπάρτη: 13χρονος ήπιε πολύ και έπεσε λιπόθυμος κοντά στο άγαλμα του Λεωνίδα

Το ασθενοφόρο κλήθηκε άμεσα και ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη αλκοόλ στον οργανισμό του
Ανώνυμοι αλκοολικοί στο Πορτοχέλι

Ένα περιστατικό που προκάλεσε αναστάτωση στην τοπική κοινότητα της Σπάρτης κατέγραψαν οι αρχές την περασμένη Κυριακή. Ένα ανήλικο παιδί, μόλις 13 ετών, βρέθηκε αναίσθητο κοντά στο άγαλμα του Λεωνίδα, με τις αρχικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Οι περαστικοί που εντόπισαν τον ανήλικο σε αυτή την κατάσταση αμέσως ενημέρωσαν την τοπική αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο. Το ασθενοφόρο κλήθηκε άμεσα και ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη αλκοόλ στον οργανισμό του.

Οι γιατροί παρενέβησαν άμεσα, παρέχοντας τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες στον νεαρό, προτού αποφασίσουν για τη μεταφορά του στο Παίδων, προκειμένου να λάβει την κατάλληλη ιατρικοφαρμακευτική περίθαλψη.

Ευτυχώς, ο νεαρός ανήλικος ανέκτησε σταδιακά τις αισθήσεις του και παραμένει νοσηλευόμενος εκτός κινδύνου. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνά τους για τα αίτια που οδήγησαν τον νεαρό σε αυτή την κατάσταση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis