home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Υποτροφία από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Harvard

Ο διορισμένος υπότροφος CHS στον Φιλελληνισμό θα λάβει μια υποτροφία 12.000$ για να ολοκληρώσει ένα ερευνητικό έργο της επιλογής του
Harvard Ναύπλιο

Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Harvard είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει μια υποτροφία διάρκειας ενός έτους σε έναν μεταδιδακτορικό ερευνητή για τη διεξαγωγή πρωτότυπης έρευνας σε θέματα σχετικά με τον φιλελληνισμό ως κίνημα του 18ου και 19ου αιώνα, καθώς και ένα φαινόμενο του οποίου οι εκδηλώσεις και οι επιπτώσεις επιμένουν στον χρόνια που ακολούθησαν.

Ο διορισμένος υπότροφος CHS στον Φιλελληνισμό θα λάβει μια υποτροφία 12.000$ για να ολοκληρώσει ένα ερευνητικό έργο της επιλογής του σχετικά με το θέμα, θα ταξιδέψει στο CHS στην Ουάσιγκτον, θα συμμετάσχει σε διάφορες ακαδημαϊκές δραστηριότητες και θα έχει το πλεονέκτημα πολλών ακόμη διατάξεων που αφορούν βραβείο της υποτροφίας τους.

Η υποτροφία διοργανώνεται σε συνεργασία με την Εταιρεία για τον Ελληνισμό και τον Φιλελληνισμό , η οποία παρέχει πρόσβαση στην έρευνα στη συλλογή και τα αρχεία του Μουσείου Φιλελληνισμού στην Αθήνα.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Τετάρτη 8 Μαΐου .

Μάθετε περισσότερα για την ευκαιρία Early Career Fellowship in Philhellenism και πώς να υποβάλετε αίτηση για τον κύκλο 2024-2025.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis