home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα εργατικά δυστυχήματα

“Απαιτούμε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες για να εργαζόμαστε σε ανθρώπινες και ασφαλείς συνθήκες”
Εργατικό ατύχημα

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αργολίδας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα εργατικά δυστυχήματα, με αφορμή το προσφατο τραγικό εργατικό ατυχημα, με θύματα δύο εργάτες, νέους ανθρώπους, ο ένας 20 χρονών εχασε τη ζωή του και ο άλλος 47 χρονών, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλευεται.

Όπως αναφέρει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας:

“Διαπιστώνουμε, ότι ολο και συχνοτερα το τελευταίο διάστημα, γίνονται ατυχήματα εργαζομένων στους χώρους εργασίας, κατά τη διαρκεια δουλειάς τους, αποκαλύπτοντας το μεγάλο ζητημα της ασφάλειας σε χωρους και συνθήκες ακατάλληλες, μη λειτουργικές, χωρίς πιστοποίηση της ασφάλειας από τις αρμοδιες υπηρεσίες.

Οι εργαζόμενοι δεν μπορούμε να συνηθίσουμε να θρηνουμε θύματα. Τέλος δεν θα μπει αν δεν το βάλουμε εμείς οι ίδιοι με τη δραση μας.

Απαιτούμε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες για να εργαζόμαστε σε ανθρώπινες και ασφαλείς συνθήκες.

Τέλος, η Διοίκηση του Ε.Κ.Αργολίδας εκφράζει τα θερμα της συλληπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συνάδελφου που αφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα εργασίας”.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis