home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η Κιβωτός της Κορίνθου: Η φάρμα της ευγένειας και της αγάπης

Φάρμα Άμπελος Βοχαϊκού: Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας, χαλάρωσης και παιχνιδιού σε ένα χώρο μέσα στη φύση
farma ampelou

Καλώς ήρθατε στη Φάρμα Άμπελος Βοχαϊκού! Τη φάρμα της ευγένειας και της αγάπης. Τρεις γυναίκες, η Σούλα, η Χριστίνα και η Όλγα, είχαν ένα όραμα: έναν τόπο όπου τα αγαπημένα τους ζώα θα ζουν ευτυχισμένα και θα μοιράζουν άφθονη χαρά σε μικρούς και μεγάλους!

Όλα ξεκίνησαν πολύ απλά, από δυο κότες και τρεις πάπιες και σε λίγο καιρό, δημιουργήσαμε τη μεγάλη, διευρυμένη μας οικογένεια.

Εδώ, στην Άμπελο Βοχαϊκού, ο επισκέπτης θα δει πολλά παράξενα ζώα, όπως το παιχνιδιάρικο λάμα, τον Speedy, φωνακλάδες φασιανούς και μικροσκοπικά κατσικάκια! Θα συναντήσει όμως και ζωάκια μεγαλύτερης ηλικίας, καθώς και κάποια άλλα που αντιμετώπισαν δυσκολίες και με την κατάλληλη φροντίδα και αγάπη, πλέον ζουν χαρούμενα και ασφαλή (rescue animals).

Μια μικρή αναδρομή

Η Σούλα, η μαμά, είχε την ιδέα της δημιουργίας μιας υπέροχης, ξεχωριστής φάρμας. Κάθε φορά που ένα ζωάκι χρειαζόταν βοήθεια και φροντίδα, του άνοιγε το σπιτικό της και του παρείχε τη φροντίδα και την ασφάλεια που χρειαζόταν, με αποτέλεσμα το δέσιμο μεταξύ τους να είναι τόσο ισχυρό, που πυροδότησε το σχεδιασμό της φάρμας Άμπελος Βοχαϊκού, με πολλή ενέργεια και προσωπική εργασία.

Σταδιακά, και όσο τα σχέδιά άρχισαν να παίρνουν μορφή, μέσα από την επαφή με τα ζώα, καταλάβαμε ότι η ζωή στην πρωτεύουσα δεν είχε πλέον κάποιο νόημα και έτσι πάρθηκε η μεγάλη απόφαση για την μόνιμη μετακίνηση στο Βοχαϊκό Κορίνθου, μόλις 50 λεπτά έξω από την Αθήνα. Τελικά, πολύ περήφανα, ειδοποιήθηκε το όραμα και δημιουργήθηκε ένα σύγχρονο πολύ-λειτουργικό βιολογικό αγρόκτημα.

Οι επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας, χαλάρωσης και παιχνιδιού σε ένα χώρο μέσα στη φύση, έκτασης 15 στρεμμάτων, ενώ, παράλληλα, θα γνωρίσουν τα ζώα της φάρμας, θα μάθουν την ιστορία τους, τον τρόπο ζωής, τις ανάγκες και την φροντίδα τους.

Βίντεο: DroneDays gr

Μέρες και ώρες λειτουργίας:

  • Παρασκευή: 12:00 – 18:30
  • Σάββατο & Κυριακή 09.00 – 18:30

Κόστος εισιτηρίου:

  • Ενήλικες: 8€
  • Παιδιά άνω των 3 ετών: 6€
  • ΑΜΕΑ: 3€
  • Τετραμελείς οικογένειες: 25€ (Πολύτεκνες οικογένειες 5€/άτομο)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6936721917 ή online στην https://ampelosvochaikou.gr.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis