home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Λουτράκι: Της επιτέθηκε ο πρώην και πήγε να τη βιάσει

Εισέβαλε στο πατρικό της από μία ανασφάλιστη πόρτα με τη χρήση βίας την ανάγκασε να εξέλθει. Την απείλησε, τη χαστούκισε και πήγε να της βγάλει τα ρούχα
βια κατα γυναικων

 Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησε μία 29χρονη κοπέλα στο Λουτράκι  Κορινθίας το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 2 Απριλίου, όταν δέχθηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφο της ο οποίος την χτύπησε, την ακινητοποίησε και αποπειράθηκε να την βιάσει.

Για καλή της τύχη οι πράξεις του έγιναν αντιληπτές από τον πατέρα του θύματος με αποτέλεσμα ο δράστης να τρομάξει και να τραπεί σε φυγή.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 19.00 το απόγευμα την ώρα που η κοπέλα βρισκόταν μέσα στο πατρικό της σπίτι. Όπως ανέφερε στις Αρχές, ο πρώην σύντροφος της, 49 ετών, εισέβαλε σε αυτό από μία ανασφάλιστη πόρτα και με τη χρήση βίας την ανάγκασε να εξέλθει. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ο εφιάλτης της.

Ο φερόμενος ως δράστης ακινητοποίησε την 29χρονη δίπλα στο αυτοκίνητό του, την απείλησε και την χαστούκισε στο πρόσωπο. Στη συνέχεια την έσφιξε δυνατά με τα χέρια του ώστε να μην μπορεί να κουνηθεί, την θώπευσε και επιχείρησε να της αφαιρέσει τα ρούχα με σκοπό να την βιάσει.

Τότε ήταν που, για καλή τύχη της τύχη, οι πράξεις του έγιναν αντιληπτές από τον πατέρα της με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, η γυναίκα κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως και την  Πέμπτη 4 Απριλίου ο 49χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την μητέρα της και την απείλησε για τη ζωή της.

Ο άνδρας κλήθηκε από το Τ.Α. Κορίνθου και προσήλθε αυτοβούλως όπου και συνελήφθη για το αδίκημα της απειλής σε βάρος της μητέρας της 29χρονης, ενώ για τα υπόλοιπα αδικήματα σχηματίσθηκε δικογραφία λόγω παρέλευσής του αυτοφώρου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis