home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έρχονται καμπάνες μετά τη σύρραξη σε αγώνα μπάσκετ στο Ναύπλιο

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το Σάββατο σε αγώνα της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ – Τραυματισμοί, μηνύσεις, συλλήψεις και έρευνα για τους υπαίτιους
Μπάσκετ

Στο Ναύπλιο, ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Ολύμπια Αργολίδας και Λέοντας 2014 για το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ, κατέληξε σε έναν επεισοδιακό επίλογο το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Η βίαιη επίθεση που δέχτηκε ένας παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας στις τελευταίες στιγμές του αγώνα προκάλεσε τη διακοπή του ματς και αναστάτωσε την τοπική αθλητική κοινότητα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σύρραξη προκλήθηκε μεταξύ παικτών, παραγόντων και φιλάθλων λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. Η επίθεση κατά του παίκτη που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αποτελεί αντικείμενο έρευνας.

Για τον ξυλοδαρμό υποβλήθηκε μήνυση από τον παθόντα και έγιναν συλλήψεις.

Η ΕΣΚΑΚ συνεδριάζει αύριο προκειμένου να αναλάβει θέση επί του θέματος, ενώ ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί με κάποια ανακοίνωση οι διοικήσεις των δύο εμπλεκομένων ομάδων.

Οι αθλητικές αρχές αναμένεται να εξετάσουν διεξοδικά το φύλλο αγώνα, τις μαρτυρίες των διαιτητών και το οπτικοακουστικό υλικό προκειμένου να λάβουν τις κατάλληλες αποφάσεις για το μέλλον της αναμέτρησης και την επιβολή τυχόν χρηματικών ή πειθαρχικών ποινών.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis