Και πάλι επισκέψιμο για το κοινό το Αρχαίο Λιμάνι του Λεχαίου Κορινθίας

Ο υφυπουργός Πολιτισμού σε ανάρτησή του σημείωσε πως εξασφαλίστηκε η διάθεση του αναγκαίου προσωπικού, ένα απαραίτητο βήμα για την προσβασιμότητα, λειτουργία και διαφύλαξη του αρχαιολογικού χώρου
arxaio limani lexaio

Και πάλι επισκέψιμο για το κοινό θα είναι το Αρχαίο Λιμάνι του Λεχαίου Κορινθίας, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού Χρίστος Δήμας.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού σε ανάρτησή του σημείωσε πως εξασφαλίστηκε η διάθεση του αναγκαίου προσωπικού, ένα απαραίτητο βήμα για την προσβασιμότητα, λειτουργία και διαφύλαξη του αρχαιολογικού χώρου.

“Το λιμάνι του Λεχαίου αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της ευρύτερης περιοχής της Κορίνθου, σπουδαίας ιστορικής σημασίας στην αρχαιότητα.

Μετά από αρκετά χρόνια ο αρχαιολογικός χώρος γίνεται και πάλι επισκέψιμος για το κοινό και πιστεύουμε πως θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το πλούσιο πολιτιστικό αποτύπωμα που διαθέτει ο τόπος μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis