home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

2.000 μαθητές, 54 ταινίες και ένα 6ήμερο γεμάτο κινηματογράφο στην Καλαμάτα

Σκοπός του Φεστιβάλ, όπως αναφέρει ο Δήμος Καλαμάτας, ήταν η ψυχαγωγία και η διάπλαση των παιδιών και η ανάδειξη της αξίας του κινηματογράφου
2o paidiko festival kinimatografou kalamatas

Σε έξι μέρες, περίπου 2000 μαθητές από τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Καλαμάτας μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, παιδιά και γονείς, βρέθηκαν στο φετινό, 2ο Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καλαμάτας, παρακολουθώντας 54 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, συζητήσεις, έναν μοναδικό Διαγωνισμό με στόχο μια αστεία ιστορία, εκλεκτούς καλεσμένους και μια συναυλία με υπέροχα τραγούδια εκτός των άλλων.

Σκοπός του Φεστιβάλ, όπως αναφέρει ο Δήμος Καλαμάτας, ήταν η ψυχαγωγία και η διάπλαση των παιδιών και η ανάδειξη της αξίας του κινηματογράφου ως σημαντικού στοιχείου για την ενίσχυση της κοινωνικοποίησής τους και της ενσυναίσθησής τους.

Το Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καλαμάτας (#kalyff) αποτελεί πρωτοβουλία μιας πολυμελούς ομάδας διοργάνωσης με βάση την Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας Filmhouse / Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Θρησκευμάτων και έχει την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis