home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ο εκθεσιακός χώρος της Alpha Bank που κλείνει και το δώρο στο ΣΔΕ

Αποφασίστηκε η δωρεά στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου δύο εξαιρετικών αντιγράφων έργων του λαϊκού ζωγράφου Θεόφιλου
ekthesiakos xoros alpha bank nafplio (2)

Ο Εκθεσιακός Πολιτιστικός Χώρος της Alpha Bank στο Ναύπλιο πρόκειται να κλείσει. Πρόκειται για ένα πραγματικό στολίδι που στεγαζόταν σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της πόλης και έχει φιλοξενήσει ιδιαίτερα αξιόλογες εκθέσεις όλα αυτά τα χρόνια.

Στα πλαίσια αυτά αποφασίστηκε η δωρεά στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου δύο εξαιρετικών αντιγράφων έργων του λαϊκού ζωγράφου Θεόφιλου που από σήμερα κοσμούν τον χώρο όπου συστεγαζεται το ΣΔΕ με το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου.

Η Διευθύντρια, οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ Ναυπλίου ευχαριστούν θερμά την υπεύθυνη της έκθεσης κα Ιωάννα Μαυριά, που είχε την καλοσύνη να φροντίσει για τη διεκπεραίωση αυτής της δωρεάς και που τόσες φορές τους υποδέχτηκε με αγάπη και τους ξενάγησε στις διάφορες εκθέσεις που φιλοξενήθηκαν στο χώρο της Alpha Bank.

Το ίδιο ισχύει και για τη Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου κα Σοφία Κουτσιούρη που εξασφάλισε το χώρο όπου τοποθετήθηκε το τρισδιάστατο έργο του Θεόφιλου «Καφενείον Ο ΚΑΡΑΒΟΣ».

Καφενείον Ο ΚΑΡΑΒΟΣ
Η Λάρισα και ο Πηνειός ποταμός

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis