home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Με Anser, Παπακωνσταντίνου, Χαρούλη, Μαρίνα Σπανού και πολλούς άλλους το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας

Πάρτε τις σκηνές σας και κάντε δωρεάν camping στον χώρο του φεστιβάλ για ένα αξέχαστο τριήμεορ
kalamata street festival 2023

Το 14ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας επιστρέφει με ακόμα περισσότερη ενέργεια και καλλιτεχνική ποικιλία για ένα τριήμερο, 26-28 Ιουλίου, στον πολυχώρο του ΑΣΟ Παμίσου.

Το δημοφιλές Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας επιστρέφει για 14η συνεχή χρονιά, διατηρώντας τη φήμη του ως το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως Anser, Εθισμός, Θραξ Πανξ, Ιουλία Καραπατάκη, Πέτρος Μάλαμας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Παυλός Παυλίδης, Μαρίνα Σπανού, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, Γιάννης Χαρούλης.

Εκτός από τη μουσική, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, όπως δραστηριότητες στο ποτάμι, αναρρίχηση, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις, γκράφιτι, ολοήμερα πάρτι, bazaar, εργαστήρια για παιδιά, χορευτικά workshops και πολλά άλλα.

kalamata street festival 2024

Το Πρόγραμμα

Το αναλυτικό Συναυλιακό Πρόγραμμα ανά ημέρα είναι το εξής:

Day 1 | 26 Ιουλιου 

ΘΡΑΞ ΠΑΝΞ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ – ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

Day 2 | 27 Ιουλιου

ΓΙΩΡΓΟΣ & ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ – ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ – ANSER 

Day 3 | 28 Ιουλιου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ – ΕθΙΣΜΟΣ – ΜΑΡΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ

Camping Pass

Το Camping Pass προσφέρει εντελώς δωρεάν διαμονή στο φεστιβάλ. Μαζί με το Camping Pass παρέχονται όλες οι απαραίτητες υγειονομικές υποδομές, συμπεριλαμβανομένων wc και ντουζιέρες, ενώ μπορείτε να απολαύσετε γεύματα στο εστιατοριό που βρίσκεται στον χώρο του camping. Επιπλέον, θα υπάρχουν τουαλέτες και στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου για την εξυπηρέτησή σας. 

Μαζί με την αγορά εισιτηρίων σας, μπορείτε να κρατήσετε τη θέση σας στον χώρο του camping για άνετη διαμονή.

kalamata street festival 2023 1
ΦΩΤΟ: fb Kalamata Street Festival

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και εύκολη. Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας, στη σελίδα check out, θα σας παρουσιαστεί η επιλογή για το Camping Pass. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε την προσθήκη του Camping Pass στο καλάθι σας. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να κρατήσετε μία θέση camping ανά παραγγελία. Όταν ολοκληρώσετε την αγορά, θα λάβετε ένα ακόμα barcode κάτω από τα εισιτήριά σας, το οποίο αντιστοιχεί στο check in στον χώρο του camping.

Αν είστε παρέα με περισσότερες από μία σκηνές, να κάνετε δύο ξεχωριστές παραγγελίες αγοράς εισιτηρίων για να διασφαλίσετε τις θέσεις σας στο camping.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis