home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Παναρκαδικό Νοσοκομείο: Ασθενείς και γιατροί είδαν μπροστά τους τον Άδωνι Γεωργιάδη

Άδωνις Γεωργιάδης Παναρκαδικό

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης, πραγματοποίησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός, με αφορμή παρουσία του, σε ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, στην Τρίπολη, επισκέφτηκε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Ενημερώθηκε και είδε από κοντά, όλες τις υποδομές του Ιδρύματος. Επίσης άκουσε από τη διοίκηση του νοσοκομείου, τα σχέδια ενίσχυσης και βελτίωσης των εγκαταστάσεων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνομίλησε με γιατρούς που δούλευαν εκείνη την ώρα, αλλά και με άλλους εργαζόμενους. Ο υπουργός, συνομίλησε και με ασθενείς.

Κοντά του βρέθηκε ο νυν διοικητής του Ιδρύματος Τάσος Τζανής, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, αλλά και ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, που στο παρελθόν πέρασε από το Υπουργείο Υγείας ως υφυπουργός και αναπληρωτής υπουργός.

Άδωνις Γεωργιάδης Παναρκαδικό Νοσοκομείο
Άδωνις Γεωργιάδης Παναρκαδικό Νοσοκομείο
Άδωνις Γεωργιάδης Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Σχόλια

6 απαντήσεις

  1. Ανώνυμος

    Δεν πέρασε όμως ψυχιατρική κλινική που έχει 5 ασθενείς σε ράντζο στο διάδρομο με ότι συνεπάγεται αυτό για την ψυχική τους υγεία. Δεν τον πήγε από κει η διευθύντρια ιατρικής υπηρεσίας η οποία είναι και διευθύντρια ψυχιατρικής.

  2. Αυτό που να πω ότι οκυριακος μας είχε πει θα πάρει επάνω του,εν ταχη η συζυγοςμου είναι καρκινοπαθεις το πρωί περί.ενουμε να άνοιξη να πιάσουμε κρεβάτι σε αντίθετη περίπτωση 6 ώρες σε καρέκλα καφενείου.ο δε.αδωνης έχει κόψει οι εξετασεις κ στους κατκινοπαθης με τη δικαιολ ότι δεν επιτρέπεται σε μικρό χρόνο να γίνονται.η συζ κάνη κάθε 14 ημέρες άλλοι καρκινοπαθεις κα ουν κάθε 4 ημερες

    1. Φαντάσου τι άκουσε ο άνθρωπος για τους γιατρούς μας….. Μακάρι να τους βάλει σε τάξη . Τόσα άτομα εργάζονται στο νοσοκομείο και είναι όλοι αραχτοί.

  3. Αθηνά Παπαζή

    Καλές οι υποδομές αλλά να έρθει και κανένας γιατρός. Για αυτές τις ελλείψεις δεν του είπε ο διευθυντής;

  4. Μπάμπης Λαμπράκης

    Βάλτε ονομαστικά τα σχόλια μην ντρέπεστε…
    Πάμε για μαγνητική και μας στέλνουν έξω να πληρώσουμε 220 ευρώ μια μαγνητική…άνεργοι 4 μήνες τώρα…σας ευχαριστούμε πολύ για όλα αυτά.. τέλεια όλα…πάρτε τα μέτρα σας γιατί θα ξεσηκωθουμε και τότε θα είναι αργά να το σώσετε

  5. ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

    Ο ΠΡΏΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΕΜΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,ΤΖΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΑΓΝΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis