home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Με μεγάλη προσέλευση κοινού η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μανιάτη

Με μεγάλη προσέλευση κοινού, μελών και φίλων του Συλλόγου Αργείων “Ο Δαναός” παρουσιάστηκε το βιβλίο «Επειδή δεν υπάρχει Planet B»
parousiasi vivliou maniati

Με μεγάλη προσέλευση κοινού, μελών και φίλων του Συλλόγου Αργείων “Ο Δαναός” έγινε την Τετάρτη 27 Μαρτίου, στην αίθουσα εκδηλώσεών του Συλλόγου στο Άργος, η προγραμματισμένη παρουσίαση του βιβλίου του συμπολίτη μας καθηγητή Παν/μίου & τ.υπουργού κ. Γιάννη Μανιάτη «Επειδή δεν υπάρχει Planet B». 

Για το βιβλίο μίλησαν ο κ. Σταύρος Μπένος, π. υπουργός και πρόεδρος του σωματείου «Διάζωμα» , αλλα & ο συγγραφέας, τονίζοντας με στοιχεία και λεπτομέρειες τόσο τη διαχρονική και ευρωπαϊκή συμβολή του συγγραφέα σε θέματα περιβάλλοντος, όσο και καθαυτό το τεράστιο ζήτημα της συνεχώς επιβαρυνόμενης κλιματικής αλλαγής που επηρεάζει πλέον τα πάντα στην παγκόσμια καθημερινότητα. 

parousiasi vivliou maniati 2

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του Νομού κ Πουλάς , οι Δήμαρχοι Άργους και Επιδαύρου κ.κ.Μαλτέζος και Χρόνης , περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι & εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων .

parousiasi vivliou maniati 4

Ο κ. Μανιάτης ανέφερε μετά την παρουσίαση του βιβλίου:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις φίλες και τους φίλους της Αργολίδας που τίμησαν την παρουσίαση του βιβλίου μου «Επειδή δεν υπάρχει Planet B» από τον φίλο και πρώην υπουργό Σταύρο Μπένο στη γεμάτη αίθουσα του Συλλόγου Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ»“.

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Πατριωτης

    ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ!!!!! Ο ΠΟΙΟ ΝΕΟΣ ΗΤΑΝ 65 ΧΡ!!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!!! Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ Κ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ Κ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!!!

  2. ΑΔΡΙΑΝΟΣ

    Όταν σε ενοχλεί να είναι κάποιος 65 χρονών τότε πρέπει να το σκεφτείς. Όσο για το Μανιάτη είναι πολύ ψηλά στην εκτίμηση του κόσμου και αυτό δεν είναι η προσωπική μου άποψη. Κι αυτό ενοχλεί?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis