home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

90 χρόνια Επιμελητήριο Λακωνίας – Πώς αποφάσισαν να τιμήσουν την επέτειο

Το Επιμελητήριο παρακαλεί τα μέλη του να βοηθήσουν στη συγκέντρωση του υλικού φωτογραφίες ή άλλα στοιχεία για το λεύκωμα που ετοιμάζει
Επιμελητήριο Λακωνίας

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου της Λακωνίας σχεδιάζει να φτιάξει και να εκδώσει Λεύκωμα. Το Λεύκωμα, είναι να δημιουργηθεί, με αφορμή τα 90 χρόνια απ’ την ίδρυση του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Το δραστήριο Επιμελητήριο της Λακωνίας, ιδρύθηκε το 1935. Με ανακοίνωσή του, το Επιμελητήριο, ενημερώνει, ότι, συγκεντρώνει υλικό για την έκδοση του Λευκώματος.

Το Επιμελητήριο, παρακαλεί τα μέλη του, αλλά και κάθε πολίτη της Λακωνίας, να βοηθήσουν στη συγκέντρωση του υλικού, καταθέτοντας στο Επιμελητήριο, τυχόν φωτογραφίες ή άλλα στοιχεία (ψηφιακά ή σε φυσική μορφή ), που αφορούν στην επιχειρηματική δράση στη Λακωνία. Ενδιαφέρουν, ιδιαίτερα, τα στοιχεία παλαιών εποχών και επιχειρήσεων που δεν λειτουργούν πλέον.

Το υλικό, που θα κατατεθεί, σε φυσική μορφή, θα επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του, μετά την ψηφιακή του επεξεργασία και κάθε στοιχείο που θα ενταχθεί στο Λεύκωμα, θα συνοδεύεται από δήλωση της πηγής προέλευσής του.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis