home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κόρινθος: Ξυλοκόπησαν άνδρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο – Παρέμβαση Γεωργιάδη

Άμεσα κινητοποιήθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για τη βίαιη επίθεση στον διασώστη του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κορίνθου
Σοκ! 17χρονος μαθητής πήγε από καρδιά στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όταν μια ομάδα ατόμων προσέγγισε άνδρα του ΕΚΑΒ και τον ξυλοκόπησαν, τραυματίζοντας τον.

Σύμφωνα με το korinthostv, στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά οι δράστες είχαν ήδη προλάβει να τραπούν σε φυγή.

Στον τραυματία διασώστη του ΕΚΑΒ παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες χτυπήθηκε και δεύτερος διασώστης, καθυώς και προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ φθορές προκλήθηκαν και σε σταθμευμένα ασθενοφόρα. Οι δράστες ανήκουν σε συγκεκριμένη φυλετική ομάδα με ομοειδή χαρακτηριστικά.

Παρέμβαση Γεωργιάδη για τον ξυλοδαρμό

Άμεσα κινητοποιήθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για τη βίαιη επίθεση στον διασώστη του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) ο υπουργός Υγείας τονίζει «απαράδεκτο γεγονός έδωσα εντολή το ΕΚΑΒ να προβεί σε όλες τις δυνατές νομικές ενέργειες. Ευχαριστώ την ΕΛΑΣ για την άμεση παρέμβασή της. Περαστικά στον διασώστη μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis