home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

1η συνεδρίαση για την Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Πελοποννήσου

Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 10:30 στο κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη
perifereia peloponnisou perifereiaki epitropi

Η 1η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 αποκλειστικά δια ζώσης στο κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου (πλ. Εθν. Μακαρίου), στην Τρίπολη

Σύμφωνα με τη σχετική πρόσκληση που κοινοποίησε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Πελοποννήσου και Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Αδαμόπουλος, τα θέματα ημερήσιας διάταξης, θα έχουν ως εξής: 

  1. Εκλογή Αντιπροέδρου της Περιφερειακής Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Πελοποννήσου. 
  2. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: Αιολικοί Σταθμοί Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ισχύος 21 MW έκαστος, στις θέσεις “ΚΡΙΤΣΟΒΑ” και “ΚΤΕΝΙΑΣ” των Δ.Ε. Άργους και Δ.Ε. Μαντινείας, και στη θέση “ΚΑΦΟΥΡΙΑ” των Δ.Ε. Λυρκείας και Δ.Ε. Μαντινείας, των Δήμων Άργους-Μυκηνών και Τριπόλεως, της Π.Ε. Αργολίδας και της Π.Ε. Αρκαδίας, Περιφέρειας Πελοποννήσου» (ΠΕΤ: 2102483621) 
  3. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΤΑ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Α.Σ.Π.Η.Ε.), ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ 128,6 MW, ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ‘ΒΑΡΔΙΑ’, ‘ΒΡΥΣΑΚΙΑ’, ‘ΚΡΙΘΙΝΑ’, ‘ΛΥΚΟΓΚΡΕΜΟΣ’, ‘ΡΑΧΗ ΜΠΕΤΣΗ’, ‘ΧΑΒΑΛΑΣ’ ΚΑΙ ‘ΧΟΥΝΑΡΕΣ’ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΒΟΙΩΝ, ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΑΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΑΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ’’, (ΠΕΤ:2303918110) 
  4. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: Εγκατάσταση και λειτουργία αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) ισχύος 18MW και των συνοδών έργων οδοποιίας και ηλεκτρικής διασύνδεσης αυτού, της εταιρείας «ΑΙΟΛΙΚΗ ΛΙΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» στη θέση «Καλόγηρος» του Δήμου Ευρώτα, της Π.Ε. Λακωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΠΕΤ: 2102488422) 
  5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: Εγκατάσταση και λειτουργία Α.Σ.Π.Η.Ε. ισχύος 10,4 MW και των συνοδών έργων πρόσβασης και διασύνδεσης αυτού”, στη θέση ‘Άγιος Παντελεήμονας’ της ΤΚ Βερβένων του Δ. Βόρειας Κυνουρίας της ΠΕ Αρκαδίας, Περιφέρειας Πελοποννήσου, φερόμενης ιδιοκτησίας της εταιρείας ΕΝΕΡΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε. (ΠΕΤ:2008356921) 
  6. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΑΣΠΗΕ) ΙΣΧΥΟΣ 8,4 MW ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΩΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΥΤΟΥ, ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΙΟΛΙΚΗ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΑΕ» ΣΤΗ ΘΕΣΗ “ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ΄΄ ΤΩΝ Δ.Ε. ΒΟΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» (ΠΕΤ: 2208821328) 
  7. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του λιγνιτωρυχείου Μεγαλόπολης της ΔΕΗ Α.Ε. για την τροποποίηση της 8684/27-04-18 ΑΕΠΟ, όπως αυτή ισχύει. 
  8. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: Παραγωγή και εκμετάλλευση βιοαερίου με τη μέθοδο της αναερόβιας χώνευσης οργανικών αποβλήτων, με σκοπό την εκμετάλλευση αυτού προς πώληση και ηλεκτροπαραγωγή και τη παραγωγή οργανικών λιπασμάτων και εδαφοβελτιωτικών, που θα εγκατασταθεί στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, (ΠΕΤ: 2204761924). 
  9. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Εγκατάσταση και λειτουργία Μικρού Υδροηλεκτρικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (ΜΥΗΣ) εγκατεστημένης ισχύος 0,90MW και των συνοδών έργων οδοποιίας & ηλεκτρικής διασύνδεσης αυτού», της εταιρείας «ΥΔΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε.» στον ΠΟΤΑΜΟ ΝΕΔΑ, της Δ.Ε. Είρας του Δήμου Οιχαλίας της Π.Ε. Μεσσηνίας (ΠΕΤ: 2303928820)

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis