home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αμαλιάδα: Σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση η 42χρονη που νοσεί από μηνιγγίτιδα

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο – Ιχνηλατούνται οι επαφές της 42χρονης
Νεκρός από την εποχική γρίπη στο Ναύπλιο

Αγωνία για την 42χρονη από την Αμαλιάδα που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, αφού διαγνώστηκε από μηνιγγίτιδα. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, η 42χρονη που κατάγεται από την Ινδία και ζει στην κοινότητα της Ήλιδας εδώ και πολλά χρόνια, ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και έσπευσε το βράδυ της περασμένης Τρίτης στη Νοσηλευτική Μονάδα της Αμαλιάδας, όπου το ιατρικό προσωπικό προχώρησε σε εξετάσεις που δεν έδειξαν σε πρώτη φάση τι είχε. Χθες το πρωί της δόθηκε εξιτήριο, ωστόσο επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα με επιδείνωση ης υγείας της μιας και είχε υψηλό πυρετό και εμετούς.

Μετά από δεύτερη σειρά εξετάσεων, κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά της στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου με σταθμό του ΕΚΑΒ. Εκεί, το ιατρικό προσωπικό μετά από πλήρη κύκλο εξετάσεων καθώς και παρακέντηση από την εφημερεύουσα παθολόγο, διαπίστωσε πως η 42χρονη πάσχει από μικροβιακή μηνιγγίτιδα.

Στο συσκευαστήριο βρέθηκε κλιμάκιο της Αστυνομίας αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεών της 42χρονης προκειμένου να ειδοποιηθούν και οι 27 εργαζόμενοι στην επιχείρηση αλλά και οι οικογένειές τους και να σπεύσουν στην Αμαλιάδα για να προμηθευτούν αντιβίωση που θα τους παρέχει χημειοπροφύλαξη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis