home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Οργή για την πρόταση αθώωσης του Μίχου για βιασμό και μαστροπεία

Ο σύλλογος γονέων βρεφικών και παιδικών σταθμών Δήμου Ναυπλίου εκφράζει την αγανάκτησή του για την πρόταση της εισαγγελέως
Syllogos Goneon&Kidemonon

«Ως σύλλογος γονέων βρεφικών και παιδικών σταθμών  Δήμου Ναυπλίου εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτηση μας για την απαράδεκτη εισαγγελική πρόταση για την αθώωση του Μίχου, για βιασμό και μαστροπεία». Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο φορέας. Και συνεχίζει:

«Η πρόταση αυτή ξεπλένει τους βιαστές και μαστροπούς και επί της ουσίας ισχυρίζεται ότι το παιδί εκδιδόταν με τη θέληση του.

Ντροπή και αίσχος!!

Ως γονείς δεν θα επιτρέψουμε την συγκάλυψη και την ανοχή του εγκλήματος.

Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου βιαστή και μαστροπού καθώς και όλων των υπόλοιπων δραστών από τη Δικαιοσύνη.

Διεκδικούμε την προστασία των παιδιών από τη βία, την κακοποίηση, την εκμετάλλευση και παλεύουμε για την ύπαρξη και την λειτουργία δημόσιων και δωρεάν κοινωνικών δομών για τις ανάγκες τους.

Κόντρα στην παρακμή και τη σαπίλα, παλεύουμε για να χτίσουμε ασπίδα προστασίας για τα παιδιά μας, μπαίνοντας στον αγώνα για τα δικαιώματά των οικογενειών μας!

Εμπνέουμε τα παιδιά μας στα ιδανικά της αλληλεγγύης, της φιλίας, της αγάπης και της ομορφιάς του αγώνα για τη ζωή που δικαιούνται!»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis