home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πτωχός από το Ναύπλιο: Η διαφάνεια αποτελεί απαράβατο όρο επικοινωνίας

Παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού το Θεματικό Εργαστήριο Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Ναύπλιο
ptoxos nafplio (2)

Τη στέρεη βάση Πολιτικής, Σχεδιασμού και Εφαρμογής που ακολουθείται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στα θέματα της Επικοινωνίας των έργων και των παρεμβάσεων, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, στο Θεματικό Εργαστήριο Επικοινωνίας με τίτλο: «ΕΡΓΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ», που πραγματοποιείται το διήμερο 19 και 20 Μαρτίου, στο Ναύπλιο, από τη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

H ίδρυση ενός Περιφερειακού Παρατηρητηρίου για την Κλιματική Αλλαγή, η επεξεργασία των αποβλήτων των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων με νέες τεχνικές και η βελτίωση της πρόσβασης των ατόμων με κινητικά προβλήματα σε δομές και υπηρεσίες, ήταν οι τρεις στρατηγικές ενότητες, στις οποίες αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αναλύοντας το όραμα της Περιφέρειας.

ptoxos nafplio

«Υποστηρίζουμε τις κοινές μας πολιτικές και προωθούμε σθεναρά τις προσπάθειές σας», σημείωσε κατά την εισαγωγή του ο Περιφερειάρχης και στάθηκε στη διαφάνεια που αποτελεί απαράβατο όρο επικοινωνίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στους πολίτες. «Η δημοσιότητα και οι πρωτοβουλίες για την προώθηση των έργων, έχουν μεγάλη αξία και καταδεικνύουν τις προσπάθειες αλλά και τους πόρους που διατίθενται για τη χρηματοδότησή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και τους ζήτησε να μοιραστούν ιδέες και εμπειρίες. «Ανυπομονούμε για τα αποτελέσματα του Εργαστηρίου σας προκειμένου να υιοθετήσουμε και να εφαρμόσουμε νέες ιδέες, μη διστάσετε να τις μοιραστείτε μαζί μας», σημείωσε.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής, Αντώνης Ψαράκης, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες στο Θεματικό Εργαστήριο Επικοινωνίας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis