home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πώς μπορεί να συνεχιστεί η λειτουργία του Υποθηκοφυλακείου στο Κρανίδι

Νέα παρέμβαση Ανδριανού για τη διατήρηση του άμισθου Υποθηκοφυλακείου Μάσσητος
Υποθηκοφυλακείο Μασητός

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός σε συνέχεια προηγούμενης σχετικής του παρέμβασης, κατέθεσε σήμερα Ερώτηση προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου για την ανάγκη διατήρησης σε λειτουργία του άμισθου Υποθηκοφυλακείου Μάσσητος στο Κρανίδι.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια προηγούμενης σχετικής παρέμβασής μου σχετικά με την ανάγκη διατήρησης σε λειτουργία του άμισθου Υποθηκοφυλακείου Μάσσητος στο Κρανίδι, σας θέτω υπόψη πρόταση του Προϊσταμένου του Υποκαταστήματος Ναυπλίου, που μου κοινοποιήθηκε με σχετικό έγγραφο του Δημάρχου Ερμιονίδας, για τη δυνατότητα μετακίνησης της υπαλλήλου του πρώην Υποθηκοφυλακείου Σπετσών και Ύδρας από το ΚΓ Πειραιώς και Νήσων στο Υποκατάστημα Ναυπλίου ώστε να απασχολείται σε παράρτημα του Κτηματολογίου στο Κρανίδι. Σε συνδυασμό με την απασχόληση της υπαλλήλου που εργάζεται ήδη στο Υποθηκοφυλακείο Μάσσητος με κάποια μορφή σύμβασης σε συνεργασία με τον ανάδοχο της ψηφιοποίησης, θα δοθεί η δυνατότητα συνέχισης της λειτουργίας του Υποθηκοφυλακείου Μάσσητος ως παραρτήματος του υποκαταστήματος Ναυπλίου.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

  1. Αν θα αξιοποιηθούν οι ως άνω δυνατότητες για τη συνέχιση της λειτουργίας του άμισθου Υποθηκοφυλακείου Μάσσητος στο Κρανίδι».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis