home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κοιλάδα: Ο πλοίαρχος κοινοτικός σύμβουλος και η παραίτηση

Γιάννης Γεωργόπουλος: Με δύο μέτρα και δύο σταθμά αντιμετωπίζει ο κος Μαργέτας την εξαφάνιση του Κοινοτικού Συμβούλου Κοιλάδας
Κοιλάδα Ερμιονίδας

«Με δύο μέτρα και δύο σταθμά, κατά την προσφιλή του συνήθεια, αντιμετωπίζει ο κ. Μαργέτας την πρόσφατη παραίτηση του Κοινοτικού Συμβούλου Κοιλάδας κ. Γερακίτη Νικολάου από το αξίωμά του και την αντικατάστασή του από τον πρώτο επιλαχόντα». Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη του Γιάννη Γεωργόπουλου «Δυνατή Ερμιονίδα». Και συνεχίζει:

«Ο κ. Γερακίτης, ο οποίος τυγχάνει στενός συγγενής του κ. Μαργέτα, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 εξελέγη Κοινοτικός Σύμβουλος Κοιλάδας με την παράταξη του κ. Μαργέτα και παραιτήθηκε από το αξίωμά του στις 14 Μαρτίου 2024.

Βέβαια αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο και προβλέψιμο, εφόσον ο κ. Γερακίτης είναι ένας πλοίαρχος καριέρας, που σχεδόν μόνιμα ταξιδεύει στις ακτοπλοϊκές γραμμές του Αιγαίου και ήταν δεδομένο ότι δεν έχει το χρόνο και την δυνατότητα να ασχοληθεί με την επίλυση των προβλημάτων της Κοιλάδας.

Ο κ. Μαργέτας όμως δεν φάνηκε να ενοχλείται καθόλου από την εν λόγω παραίτηση, σε αντίθεση με ανάλογη περίπτωση παραίτησης Κοινοτικού Συμβούλου Πορτοχελίου εκλεγμένου με την “Δυνατή Ερμιονίδα”, όπου τότε έκανε λόγο για τον “εξαφανισμένο Κοινοτικό Σύμβουλο Πόρτο Χελίου” και για υφαρπαγή ψήφων, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Άραγε, τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος, νιώθουν την ανάγκη να απολογηθούν στους πολίτες που ξεγέλασαν και υφάρπαξαν την ψήφο τους, αλλά και γενικότερα θα ζητήσουν συγνώμη από όλους τους δημότες για την επιρροή που προκάλεσαν στο συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα;”

Επίσης προεκλογικά με ανακοίνωσή του αλλά και στην ομιλία του στο Πορτοχέλι, ο κ. Μαργέτας ζητούσε επιτακτικά από τον εν λόγω υποψήφιο Κοινοτικό Σύμβουλο της “Δυνατής Ερμιονίδας”, να δεσμευθεί “σε περίπτωση που εκλεγεί ποια θέση θα επιλέξει: τη δουλειά του στη ΔΕΥΑΕΡ ή τη θέση του Κοινοτικού Συμβούλου, αφού και τα δύο δεν είναι συμβατά”.

Σας ρωτάμε λοιπόν κ. Μαργέτα, η υποψηφιότητα και εν συνεχεία η αναμενόμενη παραίτηση Γερακίτη δεν αποτελούν υφαρπαγή ψήφων;

Δεν νοιώθετε την ανάγκη να απολογηθείτε εσείς και ο κ. Γερακίτης στους Κοιλαδιώτες που τους ξεγελάσατε και τους εξαπατήσατε;

Θα ζητήσετε συγνώμη από όλους τους Δημότες για την επιρροή που προκαλέσατε στο συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα;

Διότι η “Δυνατή Ερμιονίδα” και στις δύο περιπτώσεις θεώρησε τις υποψηφιότητες απόλυτα φυσιολογικές αφού είναι σύννομες και μάλιστα απαντώντας εδώ σχετικά με το θέμα στον κ. Μαργέτα αναφέραμε χαρακτηριστικά, προβλέποντας και την παραίτηση Γερακίτη:

“Τολμά να μιλά αυτός για υφαρπαγή ψήφων, όταν υποψήφιος σύμβουλος της παράταξής του είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, ενώ ο εκλεγμένος με την παράταξή του Κοινοτικός Σύμβουλος Κοιλάδας, είναι μονίμως απόντας εξαιτίας του επαγγέλματός του;

Από τις θάλασσες του Αιγαίου θα επιλύει τα προβλήματα της Κοιλάδας ο εν λόγω Κοινοτικός Σύμβουλος;”

Βέβαια, επ’ αυτού του ερωτήματος, η απάντηση του κ. Μαργέτα περί των “δυνατοτήτων του Κοιλαδιώτη ναυτικού”, δεν αξίζει σχολιασμού αφού περνάει στην σφαίρα του κωμικού και ήδη διαψεύσθηκε από το γεγονός της παραίτησης του κ. Γερακίτη.

Αυτό όμως που απομένει είναι το περίσσευμα υποκρισίας από τον κ. Μαργέτα, όταν στην μία περίπτωση παραίτησης για επαγγελματικούς λόγους, μας μιλάει για εξαφανισμένο Κοινοτικό Σύμβουλο και υφαρπαγή ψήφων, ενώ στην άλλη περίπτωση παραίτησης για επαγγελματικούς λόγους, όλα είναι καλώς καμωμένα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis