home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γαβρήλος: Να γίνει άμεση καταγραφή των ζημιών από τη χαλαζόπτωση στα Πυργιώτικα

Την Κυριακή 17 Μαρτίου η σύντομη καταιγίδα που εκδηλώθηκε προκάλεσε ισχυρή χαλαζόπτωση στην περιοχή την Πυργιωτίκων και εκτεταμένες ζημιές στις καλλιέργειες της περιοχής
gavrilosvouli1 (2)

Την Κυριακή 17 Μαρτίου η σύντομη καταιγίδα που εκδηλώθηκε προκάλεσε ισχυρή χαλαζόπτωση στην περιοχή την Πυργιωτίκων και εκτεταμένες ζημιές στις καλλιέργειες της περιοχής, ειδικά στις βερικοκιές. Ο βουλευτής Αργολίδας και Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Γαβρήλος ζητά να γίνει άμεση καταγραφή των ζημιών από τη χαλαζόπτωση στα Πυργιώτικα και να προχωρήσει η διαδικασία αποζημιώσεων.

Ο κ. Γαβρήλος σημειώνει:

“Όπως φαίνεται οι αγρότες δεν έχουν μόνο να τα βγάλουν πέρα με το υψηλό πια καλλιεργητικό κόστος αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω κλιματικής αλλαγής, που κάθε λίγο απειλούν την παραγωγή τους και εκμηδενίζουν το εισόδημά τους.

Ζητάμε άμεσα από τον ΕΛΓΑ να εκκινήσει τάχιστα τις διαδικασίες για την εκτίμηση των ζημιών και την αποζημίωση των καλλιεργητών της περιοχής που είδαν μέσα σε λίγα λεπτά να καταστρέφονται οι κόποι μιας χρονιάς”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis