home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πύργος: Έφαγε ως πελάτης και μετά διέρρηξε το σουβλατζίδικο με λεία 10.000 ευρώ

Ο 32χρονος δράστης συνελήφθη – Είχε και δύο ανήλικους ως τσιλιαδόρους
Γύρος σουβλατζίδικο

Διάρρηξη σημειώθηκε σε σουβλατζίδικο στον Πύργο με δράστη έναν 32χρονο που έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές στο παρελθόν. Το τελευταίο του χτύπημα καταγράφηκε ξημερώματα όταν μπούκαρε σε σουβλατζίδικο στο κέντρο της Ηλειακής πρωτεύουσας και έφυγε με λεία 10.000 ευρώ. Ο 32χρονος είχε μαζί του και δύο ανήλικους Ρομά, ένα αγόρι περίπου 12 ετών και ένα κορίτσι περίπου 15 ετών, που είχαν ρόλο τσιλιαδόρων.

Ο δράστης ήταν πελάτης στο κατάστημα, αλλά όπως αποδείχθηκε, περισσότερο κατέγραφε τις κινήσεις του προσωπικού, για να δει πού υπάρχουν χρήματα. Έτσι πριν λίγες ημέρες, κατάφερε να μπει στο κατάστημα νύχτα και να πάρει μετρητά. Τα ξημερώματα της Κυριακής περίπου στις 04:00, ξαναπήγε, μπήκε με τον ίδιο τρόπο και από το σημείο που φύλαγε τα χρήματα ο ιδιοκτήτης πήρε και δεύτερο ποσό.

Συνολικά η λεία του, φτάνει τα 10.000 ευρώ. Τα ξημερώματα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση καθώς ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης από ένα τυχαίο γεγονός για την δράση του 32χρονου. Ενημέρωσε άμεσα την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου που μέσα σε ελάχιστη ώρα εντόπισε τον δράστη και τον συνέλαβε.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, στην κατοχή του, αλλά και στην κατοχή των ανήλικων που συνελήφθησαν λίγο αργότερα βρέθηκε το ποσό που είχε κλαπεί τα ξημερώματα και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν σχηματίσει δικογραφίες για μια σειρά από αδικήματα, οδηγείται ενώπιον της Δικαιοσύνης, αλλά συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος, μέχρι την επόμενη φορά που θα συλληφθεί.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis