home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: “Βούλιαξε” η Καραθώνα για τα παραδοσιακά κούλουμα

Αμέτρητοι εκδρομείς εφοδιασμένοι με τα ανάλογα σαρακοστιανά εδέσματα, θαλασσινά και ουζάκι έχουν φτάσει από νωρίς το πρωί στην παραλία της Καραθώνας
karathona xartaetos kathara deutera 3

Αμέτρητοι εκδρομείς εφοδιασμένοι με τα ανάλογα σαρακοστιανά εδέσματα, θαλασσινά και ουζάκι έχουν φτάσει από νωρίς το πρωί στην παραλία της Καραθώνας για να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα. Αγώνα κάνουν βέβαια για το πέταγμα του χαρταετού, καθώς ο καιρός είναι ζεστός αλλά ο αεράς δεν ευνοεί για να σηκωθούν πολύ ψηλά.

Ο κόσμος έχει προνοήσει και μαζί με τα εδέσματα έχει φέρει μαζί του και ψησταριές, ηχεία για να απολαμβάνουν μουσική, τραπέζια, καρέκλες, ενώ κάποιοι τολμηροί δεν διστάζουν και να βουτήξουν στη θάλασσα.

Το Ναύπλιο αυτές τις μέρες “βούλιαξε” από κόσμο για τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που διάλεξαν να περάσουν εδώ το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

karathona xartaetos kathara deutera
ΦΩΤΟ: anagnostis.org
karathona xartaetos kathara deutera 2
ΦΩΤΟ: anagnostis.org
karathona xartaetos kathara deutera 4
ΦΩΤΟ: anagnostis.org

Το πέταγμα των χαρταετών δεν ήταν και τόσο πετυχημένο στις περισσότερες των περιπτώσεων, καθώς ο αέρας δεν βοήθησε ιδιαίτερα στις μεγάλες πτήσεις. Παρόλα αυτά η δημοφιλής παραλία του Ναυπλίου φράκαρε, θυμίζοντας καλοκαίρι, με πολλά παιδικά χαμόγελα και πολύ κέφι.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis