home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κόρινθος: Μάχη να σωθεί 3χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε σε τροχαίο στις Σπέτσες

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε Νοσοκομείο Παίδων των Αθηνών μετά από ηρωική προσπάθεια για διάσωση στην Κόρινθο
Σοκ! 17χρονος μαθητής πήγε από καρδιά στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο νησί των Σπετσών, αφήνοντας μια οικογένεια ανάστατη. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά σοβαρό, καθώς ένα ανυπεράσπιστο 3χρονο αγοράκι τραυματίστηκε σοβαρά.

Η κατάσταση του παιδιού αξιολογήθηκε ως κρίσιμη από το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σπετσών, και άμεσα κινήθηκε η διαδικασία μεταφοράς του στο Νοσοκομείο Κορίνθου, συνοδευόμενο από ασθενοφόρο και αστυνομική συνοδεία.

Οι προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Κορίνθου ήταν αξιέπαινες, καθώς αγωνίστηκαν για να διατηρήσουν το παιδί στη ζωή. Μετά τη σταθεροποίησή του, το αγοράκι αφού το διασωλήνωσαν διακομίστηκε εσπευσμένα σε Νοσοκομείο Παίδων των Αθηνών, όπου περιμένει να λάβει την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη για την ανάρρωσή του, σύμφωνα με όσα αναφέρει το loutrakiblog.gr.

Η οικογένεια του παιδιού εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους τους εμπλεκόμενους στη διαδικασία διάσωσης και περίθαλψης του παιδιού. Η προσπάθεια και η αφοσίωση των ιατρών και του ιατρικού προσωπικού αποτελεί παράδειγμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς σε κρίσιμες στιγμές.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis