home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κατανυκτικοί εσπερινοί σε Άργος και Ναύπλιο

Η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας γνωστοποιεί το πρόγραμμα Κατανυκτικών Εσπερινών για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Κατανυκτικοί εσπερινοί σε Άργος και Ναύπλιο
esperinos

Η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος ανακοινώνει το πρόγραμμα των κατανυκτικών εσπερινών που θα τελεστούν στο Ναύπλιο και στο Άργος, τις Κυριακές της Μεγάλης Τεσσαρακοστής ως εξής:

ΠΟΛΗ ΑΡΓΟΥΣ:

  • Την Κυριακή της Τυρινής, 17 Μαρτίου, ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην πόλη του Άργους θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος και ομιλούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου κ. Νεκταρίου στις 5:30 μ.μ.
  • Από την Β ’ Κυριακή των Νηστειών, 31 Μαρτίου, οι  Κατανυκτικοί Εσπερινοί στη πόλη του Άργους θα τελούνται στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου Άργους και στο τέλος θ’ ακολουθεί το κήρυγμα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου μας επίσης στις 5:30μ.μ.

ΠΟΛΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ:

  • Στην πόλη του Ναυπλίου την Κυριακή της Τυρινής 17  Μαρτίου, ὁ Κατανυκτικός Εσπερινός θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και στη συνέχεια θ’ ακολουθήσει το κήρυγμα από τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Παν/το Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Παπουλέση στις 6:00 μ.μ.
  • Την Α΄ Κυριακή των Νηστειών, 24 Μαρτίου, δεν θα τελεσθεί Κατανυκτικός Εσπερινός λόγο της μεγάλης εορτής του Ευαγγελισμού. Στον πανηγυρίζοντα Ιερὸ Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου στις 6:30μ.μ. θα ψάλει Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατώντας του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου κ. Νεκταρίου.
  • Την Β’ Κυριακή των Νηστειών, 31 Μαρτίου,  ο Κατανυκτικός Εσπερινός θα τελεσθεί στον Προσκυνηματικό Ιερό Ναό του Αγίου  Αναστασίου του Ναυπλιέως και στη συνέχεια θ’ ακολουθήσει το κήρυγμα από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεώς μας Πρωτοπρεσβύτερο π. Πέτρο Αθανασόπουλο στις 6:00 μ.μ.
  • Την Γ’ Κυριακή των Νηστειών, 7 Απριλίου ο Κατανυκτικός Εσπερινός θα τελεσθεί στον Ἱ.Ν. της Αγίας Τριάδος και στη συνέχεια θ’ ακολουθήσει το κήρυγμα από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Ελευθέριο Μίχο στις 6:00 μ.μ.
  • Την Δ’ Κυριακή των Νηστειών, 14 Απριλίου ο Κατανυκτικός Εσπερινός θα τελεσθεί στον Ἱ.Ν. Γενεσίου Ναυπλίου και στη συνέχεια θ’ ακολουθήσει το κήρυγμα από τον Παν/το Αρχιμανδρίτη π. Λεόντιο Ξηνταρόπουλο στις 6:00 μ.μ.
  • Την Ε’ Κυριακή των Νηστειών, 21 Απριλίου Κατανυκτικός Εσπερινός θα τελεσθεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια θ’ ακολουθήσει το κήρυγμα από τον Αἰδ/το Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Φρίμη στις 6:00 μ.μ.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis