home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γαργαλιάνοι: Πήγε να ληστέψει πρακτορείο ΟΠΑΠ αλλά τον αφόπλισε ο υπάλληλος

Ο υπάλληλος όχι μόνο αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, αλλά πάλεψε και αφόπλισε τον δράστη, αναγκάζοντάς τον να το βάλει στα πόδια
ΟΠΑΠ

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε στις 02:00 τη νύχτα σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στους Γαργαλιάνους, στη Μεσσηνία. Ο υπάλληλος όχι μόνο αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, αλλά πάλεψε και αφόπλισε τον δράστη, αναγκάζοντάς τον να το βάλει στα πόδια.

Άγνωστος δράστης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μπήκε και έβαλε όπλο. Πήγε κατευθείαν προς το ταμείο και εκεί έπιασε από το λαιμό προσπαθώντας να ακινητοποιήσει τον 51χρονο υπάλληλο του καταστήματος.

Ο υπάλληλος αντιστάθηκε κατάφερε να ρίξει το όπλο που κρατούσε ο δράστης στο έδαφος και αφού πιάστηκαν στα χέρια στη συνέχεια ο δράστης απομακρύνθηκε άμεσα προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να καταφέρει να αποσπάσει κάτι από το κατάστημα.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί του Α.Τ. Τριφυλίας. Διαπίστωσαν πως το όπλο ήταν τύπου replica, ενώ ταυτόχρονα αξιοποιώντας βίντεο οπτικό υλικό από το κατάστημα και τις γύρω περιοχές, συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis