home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αλμυρή Κορινθίας: Εναλλακτική πρόταση με φυσική ομορφιά και μια δροσερή έκπληξη

Από ένα φυσικό τοπίο μεσογειακής βλάστησης ένα ποτάμι από κρύες πηγές εκβάλλει γλυκαίνοντας την παραλία της Αλμυρής
Παραλία Αλμυρής

Η παραλία Αλμυρής, κρυμμένη στην ανατολική ακτή της Κορινθίας, αποτελεί έναν παράδεισο γαλήνης και δροσιάς, ιδανικό για όσους αναζητούν μια εναλλακτική πρόταση μακριά από τα πλήθη.

Η παραλία, μήκους περίπου 500 μέτρων, γοητεύει με τα κρυστάλλινα νερά της, τα οποία διατηρούν δροσερή θερμοκρασία ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες. Πεύκα και αλμυρίκια φτάνουν σχεδόν μέχρι την ακτή, προσφέροντας φυσική σκιά στους λουόμενους τους οποίους περιμένει μια ακόμα δροσερή έκπληξη.

Διασκέδαση και εξερεύνηση

Η Αλμυρή κρύβει ένα μοναδικό μυστικό: μια φυσική νεροτσουλήθρα! Σχηματισμένη από βράχια, η νεροτσουλήθρα χαρίζει δροσερές στιγμές διασκέδασης, ιδανικά για μικρούς και μεγάλους.

Πίσω από την παραλία, ένας πανέμορφος υδροβιότοπος με πλούσια βλάστηση προσκαλεί τους επισκέπτες για εξερεύνηση. Μονοπάτια διασχίζουν το υγρότοπο, οδηγώντας σε κρυφές γωνιές και γραφικά ξωκλήσια.

Πρόσβαση και υποδομές

Η πρόσβαση στην παραλία Αλμυρής είναι εύκολη, μέσω ασφαλτοστρωμένου δρόμου.

Στην περιοχή υπάρχουν ταβέρνες και καφέ για φαγητό και δροσιστικά ροφήματα, ενώ λίγο πιο μακριά, στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, μπορείτε να βρείτε καταλύματα για διαμονή.

Βίντεο: Άγγελος Αρναουτέλης

Η παραλία Αλμυρής, αν και άγνωστη στους πολλούς, αποτελεί μια γωνιά ονειρικής ομορφιάς, ιδανική για όσους αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες και δροσερές καλοκαιρινές αποδράσεις.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis