home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η Γορτυνία πενθεί για το θάνατο του αυτοδιοικητικού Κώστα Κουντάνη

Ένας ξεχωριστός αυτοδιοικητικός άνθρωπος, ένας ασυμβίβαστος αγωνιστής, ένας αυτοδιοικητικός, διαφορετικός απ’ τους άλλους
Κώστας Κουντάνης

Θλίψη στην Αρκαδία προκάλεσε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Κώστα Κουντάνη, σε ηλικία 79 ετών. Ο Κώστας Κουντάνης, διετέλεσε για πολλά χρόνια κοινοτάρχης Νυμφασίας, δήμαρχος Βυτίνας, υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας και δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Γορτυνίας. Στις αρχές του 2020 παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος για λόγους υγείας.

Ένας ξεχωριστός αυτοδιοικητικός άνθρωπος, ένας ασυμβίβαστος αγωνιστής, ένας αυτοδιοικητικός, διαφορετικός απ’ τους άλλους. Είχε τις δικές του απόψεις και ήταν αρκετά μαχητικός υπέρ της περιοχής του. Ο Κώστας Κουντάνης, ήταν σκληραγωγημένος άνθρωπος, αλλά είχε και ευαισθησίες. Έξω από τα συμβατικά, για αυτούς που τον έβλεπαν πρώτη φορά, τον παρεξηγούσαν.

Άνθρωπος της υπαίθρου, ελεύθερος από όρους και «πρέπει». Έντιμος, ντόμπρος, διεκδικητικός, με πείσμα, άνθρωπος που μισούσε τις γραφειοκρατίες και τα λοιπά.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο, 16 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, στη Νυμφασία της Γορτυνίας, όπως αναφέρει το e-gortynia.gr.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis