home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Oλοκληρώθηκε το 1ο Athlisis Padel Open 2024 στη Δαλαμανάρα Άργους

Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis + Padel Club στη Δαλαμανάρα Άργους
tournoua padel dalamanara

Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis + Padel Club στη Δαλαμανάρα Άργους το πρώτο τουρνουά της σειράς “Athlisis Padel Open Tournaments 2024 by Delta Adventures” .

Στο “1st Athlisis Padel Open 2024” συμμετείχαν 95 αθλητές και αθλήτριες, αριθμός ιδιαίτερα σημαντικός αν αναλογιστεί κανείς ότι το άθλημα του Padel μετρά μόλις λίγους μήνες που έχει συστηθεί στην τοπική κοινωνία.

tournoua padel dalamanara 5
ΦΩΤΟ: Athlisis Tennis Club

Τα αποτελέσματα

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα νέα ειδικά στεγασμένα γήπεδα Padel του Athlisis Tennis + Padel Club και διεξήχθησαν σε 2 φάσεις.  Στην φάση των ομίλων (01-03/03) και την φάση των Knock Out (08-10/03), ύστερα από τις οποίες είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα σε  3 κατηγορίες :

Women

  • 1ες Νικήτριες : Συναπίδου / Παπαδοπούλου
  • 2ες  Νικήτριες: Καρδαρά /Μαρλαγκούτσου

Men

  • 1οι Νικητές : Κούτρης / Καλλιάνος The Rhapsody
  • 2οι Νικητές : Καρκαλάτος/ Μπουρτζουκλής

 Mixed

  • 1οι Νικητές : Συναπίδου / Ρέντας
  • 2οι Νικητές : Γιαννικοπούλου /Αργυρόπουλος
tournoua padel dalamanara 1
ΦΩΤΟ: Athlisis Tennis Club
tournoua padel dalamanara 4
ΦΩΤΟ: Athlisis Tennis Club

Όπως αναφέρει η ομάδα του Athlisis Tennis + Padel Club, “μια τέτοια διοργάνωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την στήριξη των χορηγών, τους οποίους οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά.

Ειδικότερα, την εταιρία Intradoor για την χορηγία των αναμνηστικών t-shirt των συμμετεχόντων, το «Γάλα του Μοριά» για τα έπαθλα των νικητών , τις εταιρίες αθλητικού υλικού Babolat, Wilson, Adidas για τα δώρα στους νικητές  και τους χορηγούς επικοινωνίας  Tennis24.gr  και Padelmaniac.gr.

Επιπλέον, ευχαριστούν όλες τις επιχειρήσεις  για την ευγενική τους υποστήριξη και τα δώρα που έδωσαν στην κλήρωση για όλους τους συμμετέχοντες στην τελετή της απονομής.

Για το τέλος, πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και τις νικήτριες, καθώς και τους αθλητές/τριες που έλαβαν μέρος, τόσο για την αγωνιστική τους παρουσία, όσο και για την θετική τους διάθεση“.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis