home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αναδεικνύοντας την επιχειρηματική αριστεία στην Αργολίδα

Απονομή επιχειρηματικών βραβείων από το Επιμελητήριο Αργολίδας – Αναγνώριση της επιτυχίας και της καινοτομίας
Επιχειρηματικά βραβεία Επιμελητήριο Αργολίδας

Σε μια λαμπρή εκδήλωση παρουσία πλήθους επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση απονομής Επιχειρηματικών Βραβείων στην Αργολίδα.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αργολίδας το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαρτίου στο Πανταζής Royal στη Δαλαμανάρα Άργους. Μαθητές με το Σύνολο Πνευστών και Κρουστών του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας έδωσαν μια νότα φρεσκάδας στο γεγονός.

Υποστηρίζοντας την ανάπτυξη και την καινοτομία

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς και την κεντρική ομιλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας, Φώτη Δαμούλου.

Ο θεσμός αυτός δημιουργήθηκε για να στηρίξει και να αναδείξει τις δυνάμεις της Αργολικής επιχειρηματικότητας, επικεντρώνοντας στη διαχρονική σχέση μεταξύ του επιχειρείν και της συλλογικής προόδου.

Επιχειρηματικά βραβεία Επιμελητήριο Αργολίδας

Βραβεύθηκαν επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, από όλους τους κλάδους της οικονομίας. Επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στους τομείς της εξωστρέφειας, της καινοτομίας, της πράσινης ανάπτυξης, της εταιρικής υπευθυνότητας και της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας.

Επίσης, βραβεύθηκαν επιχειρήσεις που στήριξαν την απασχόληση, δυναμικά αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, νέοι επιχειρηματίες και ελπιδοφόρα νεοφυή σχήματα.

Παρουσία διακεκριμένων προσωπικοτήτων

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Υφυπουργός Ανάπτυξης, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, καθώς και βουλευτές και δήμαρχοι της περιοχής.

Επιχειρηματίες από διάφορους κλάδους της αγοράς παρευρέθηκαν για να τιμήσουν την επιχειρηματική αριστεία της περιοχής.

Με την απονομή αυτών των βραβείων, η Αργολίδα αναδεικνύεται ως ένας δυναμικός και καινοτόμος τόπος για την επιχειρηματική δραστηριότητα, ενισχύοντας την εικόνα της ως ένα επιχειρηματικό κέντρο που προωθεί την καινοτομία και την κοινωνική ευθύνη.

Φωτογραφίες: anagnostis

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis