home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μηνύσεις Καμπόσου σε Μαλτέζο, υπαλλήλους του Άργους και Πουλά

«Οι αλήθειες έχουν πάρει διαζύγιο στον δήμο Άργους – Μυκηνών για να με σπιλώσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην δήμαρχος
kamposos miniseis

Μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση δήλωσε ότι θα καταθέσει ο πρώην δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, προς τον νυν δήμαρχο Γιάννη Μαλτέζο, τους υπαλλήλους του δήμου που, όπως ισχυρίζεται, έχουν πει ψέματα για τον προϋπολογισμό και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Πουλά, ο οποίος έκανε σχετική ερώτηση στη βουλή.

Ο κ. Καμπόσος και τα μέλη της παράταξής του έδωσαν συνέντευξη τύπου σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Αμαλία παρουσία του λογιστή οικονομικών που συνεργαζόταν με τον δήμο κ. Λιάπη.

«Οι αλήθειες έχουν πάρει διαζύγιο στον δήμο Άργους – Μυκηνών για να με σπιλώσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην δήμαρχος, ενώ τόνισε ότι στις 31/12/23, όταν και άφησε τα ηνία στον Γιάννη Μαλτέζο, στο ταμείο υπήρχαν διαθέσιμα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμα, ο ίδιος και η ομάδα του επανειλημμένως σημείωσαν ότι ο απολογισμός του 2023 ισοσκελίζεται και κατήγγειλαν τον Μαλτέζο ότι καθυστερεί να τον συντάξει για να συκοφαντήσει και εξαφανίσει την δημαρχιακή αρχή του Κάμποσου. «Προσπαθούν να εκταμιεύουν χρήματα από το κράτος παράνομα, γιατί αυτά τα χρήματα δεν λείπουν από τον δήμο», ανέφερε στη συνέντευξη τύπου.

Στη συνέχεια, όπως τόνισε, «14 δάνεια δεν υπάρχουν ούτε στα όνειρά τους. Δεν πήραμε δάνεια, αν εννοούν τα ανταποδοτικά ως δάνεια, κάνουν λάθος».

«Τρεις μήνες γεμάτοι ψέματα και συκοφαντίες», είπε αναφερόμενος στην δημοτική αρχή του Μαλτέζου, ενώ πρόσθεσε ότι «έβαλαν τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να πει στη βουλή ότι χρεωκόπησε ο δήμος, με στοιχεία που τα έδωσαν αυτοί».

Μεταξύ άλλων, επεσήμανε πως «υπάρχει δικαιοσύνη και όσοι έχουν συκοφαντήσει μέχρι σήμερα θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».

Ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων τόνισε πως ακόμα κι αν ζητήσουν συγγνώμη δεν θα τη δεχτεί και μαζί με τα μέλη του συνδυασμού του έριξε ευθύνες και στον βουλευτή Γιάννη Ανδριανό αφήνοντας να εννοηθεί ότι τον πολέμησε προεκλογικα.

Τέλος, αναφέρθηκε πως ο κ. Πουλάς δεν επικοινώνησε με τον Δημήτρη Καμπόσο σχετικά με την ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή, ενώ στη συνέχεια δεν απάντησε σε κλήσεις και μηνύματα του πρώην δημάρχου.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis