home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αποκριάτικος χορός για τον Ερμή Κιβερίου με μεγάλη συμμετοχή, πολύ κέφι και βραβεύσεις

Ο πρόεδρος του Ερμή Θάνος Νταβέλος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου ενόψει της Αποκριάς
Ερμής Κιβερίου χορός

Με μεγάλη συμμετοχή, πολύ κέφι και βραβεύσεις πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του Ερμή Κιβερίου το Σάββατο 9 Μαρτίου στο Κεφαλάρι. Οι φίλοι της ομάδας οι οποίοι γέμισαν την αίθουσα του πολυχώρου ΑΠΟΛΛΩΝ απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά και διασκέδασαν μέχρι το πρωί.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Γιώργος Γαβρήλος και Ανδρέας Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Αναστασία Αργυροπούλου, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι καθώς και οι πρόεδροι των συλλόγων του Κιβερίου.

Ο πρόεδρος του Ερμή Θάνος Νταβέλος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου ενόψει της Αποκριάς.

Ακολούθως βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στην ομάδα: ο πρώην πρόεδρος Αντώνης Λυμπέρης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Χάρης Σελλής, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Χασάπης και Παναγιώτης Μίλλης και τέλος ο αντιπρόεδρος του ΔΣ, παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και για πολλά χρόνια υπεύθυνος για τη λειτουργία του τμήματος μπάσκετ Δημήτρης Καρκούλης.

Η διοίκηση του Ερμή Κιβερίου ευχαριστεί όλους τους φίλους της ομάδας καθώς και τους χορηγούς που προσέφεραν δώρα για την λαχειοφόρο που πραγματοποιήθηκε.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis