home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συναγερμός στο Πανεπιστήμιο Πατρών από τα συνεχή κρούσματα μηνιγγίτιδας σε φοιτητές

Ανακοίνωση εξέδωσε το Πανεπιστήμιο μετά την επίσκεψη κλιμακίου του ΕΟΔΥ στο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα – Σε βαριά κατάσταση νοσηλεύεται 20χρονος φοιτητής
panepistimio patras

Ανακοίνωση εξέδωσε το Πανεπιστήμιο Πατρών μετά την επίσκεψη κλιμακίου του ΕΟΔΥ στο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Όπως αναφέρει, σχετικά με τα κρούσματα μηνιγγίτιδας που εμφανίστηκαν το τελευταίο διάστημα και προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα θα πρέπει να ακολουθηθούν οι παρακάτω οδηγίες:

Λειτουργεί 1135 24ωρη γραμμή υποστήριξης για τη δημόσια υγεία του Κέντρου Επιχειρήσεων του ΕΟΔΥ, όπου παρέχονται πληροφορίες και ενημέρωση για τη μηνιγγίτιδα και ότι άλλο χρειαστεί.

Στους παρακάτω συνδέσμους επίσης, που βρίσκονται στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ, παρέχεται ενημέρωση σχετικά με τη βακτηριακή και την ιογενή μηνιγγίτιδα, που θα βοηθήσει στην έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη της νόσου.

Υπενθυμίζεται πως σε σταθερή αλλά βαριά κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ ο 20χρονος φοιτητής, που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα τις προηγούμενες ημέρες.

Από χθες βρέθηκε στην Πάτρα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, μετά και την γνωστοποίηση των τριών κρουσμάτων της ασθένειας σε τρεις φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis