home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στην Τρίπολη Κασσελάκης – Τάιλερ: Τσίκνισαν με σουβλάκια, παϊδάκια και μπύρες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει διακοπές στην Αρκαδία, ευδιάθετος, συνομίλησε με τον κόσμο και δοκίμασε διάφορα φαγητά και εδέσματα που του πρόσφεραν
Στην Τρίπολη Κασσελάκης - Τάιλερ: Τσίκνισαν με σουβλάκια, παϊδάκια και μπύρες

Στην Τρίπολη βρέθηκε την Τσικνοπέμπτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ. Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στην Αρκαδία, ξεκινώντας το ταξίδι του από τα Μαγούλιανα, και επισκέφθηκε τη Στεμνίτσα, στο γλέντι στην πλατεία του χωριού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε το μεσημέρι στην Τρίπολη, όπου περπάτησε στο κέντρο της πόλης και πήγε στα μαγαζιά για να συναντήσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας και να τσικνίσει μαζί τους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ευδιάθετος, συνομίλησε με τον κόσμο και δοκίμασε διάφορα φαγητά και εδέσματα που του πρόσφεραν.

Φανερά ευδιάθετος, ο Στέφανος Κασσελάκης περπάτησε στους δρόμους, μίλησε με κόσμο, τσούγκρισε με κρασί και διασκέδασε με τον σύζυγό του, πίνοντας μπίρες και τρώγοντας από τα ψητά κρέατα που του προσέφεραν, όπως σουβλάκια και παϊδάκια.

Φαίνεται ότι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν… συμμερίστηκε την στεναχώρια του Σωκράτη Φάμελλου, ο οποίος δήλωσε νωρίτερα ότι «Δεν μπορούμε να χαρούμε Τσικνοπέμπτη γιατί έχουμε μεγάλη στεναχώρια με την ιδιωτικοποίηση των ΑΕΙ», γεγονός που προκάλεσε και σχόλια στα social media.

Μεταξύ άλλων ο φωτογραφικός φακός έπιασε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη.

tzioumis kasselakis
Φώτο: Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης

Μαζί με το ζεύγος που κάνει τις διακοπές του στην Αρκαδία, πριν ο Κασσελάκης μπει φαντάρος στη Σπάρτη για 20ημερη θητεία, και η σκυλίτσα τους, η Φάρλι.

kasselakis farli tripoli
Φώτο: Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis