home design 800x400

Στην Καλαμάτα ο Διεθνής αγώνας ποδηλασίας τον Απρίλιο του 2025

Συνάντηση εργασίας, στο πλαίσιο της ανάπτυξης δράσεων ποδηλατοτουρισμού, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καλαμάτας, υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, χθες Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Ακόμα μία συνάντηση εργασίας, στο πλαίσιο της ανάπτυξης δράσεων ποδηλατοτουρισμού, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καλαμάτας, υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, χθες Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο Παγκόσμιος Αγώνας ποδηλασίας, αγώνας Merciless τύπου Gravel bikes, καθώς η Καλαμάτα εντάχθηκε στο καλεντάρι των αγώνων για το 2025. Ο εν λόγω αγώνας προγραμματίζεται για τον Απρίλιο του ίδιου έτους.

Επισημαίνεται ότι ο Αγώνας Gravel bikes, εντάσσεται στο πλαίσιο διεξαγωγής ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου Αγώνων, με τους υπόλοιπους αγώνες της διοργάνωσης να φιλοξενούνται σε χώρες όπως οι ΗΠΑ (Κολοράντο), η Νορβηγία, η Σκωτία και η Ισλανδία.

Στη συνάντηση, μετείχαν ο προπονητής ποδηλασίας και διοργανωτής αγώνων Κοσμάς Νταβουτιάν και οι εκπρόσωποι της Βρετανικής εταιρείας «RED ON SPORTS», Maximillian Wussler, Malcolm Smith και Debbie Rycraft

Σχόλια

Exit mobile version