home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Έπεσαν» το Facebook, το Instagram και το Messenger – Αποσυνδέθηκαν ξαφνικά πολλοί χρήστες

Σοβαρά προβλήματα στη σύνδεσή τους στο Facebook και το Instagram αναφέρουν εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες
facebook instagram whatsapp messenger

Σοβαρά προβλήματα στη σύνδεσή τους στο Facebook και το Instagram αναφέρουν εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες ανά τον κόσμο, το απόγευμα της Τρίτης (5/3). Διεθνή δίκτυα έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν με τη Meta, η οποία δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποιο σχολιασμό.

Σύμφωνα με τις αναφορές που έγιναν στο downdetector, από τις 17:15 εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες έχουν αναφέρει πρόβλημα με το Facebook και το Messenger, με τον αριθμό να αυξάνεται όσο περνάει η ώρα κατακόρυφα.

Την ίδια ώρα, προβλήματα παρατηρούνται και στο Instagram, με δεκάδες χιλιάδες χρήστες να αναφέρουν πρόβλημα για την λειτουργία της εφαρμογής.

Προβλήματα παρατηρήθηκαν και στην πλατφόρμα του YouTube.

Και οι δύο πλατφόρμες της Meta, το Facebook και το Instagram, παρουσίασαν τις τελευταίες εβδομάδες κάποια προβλήματα, ωστόσο ποτέ ταυτόχρονα.

Δεν είναι σαφές προς το παρόν τι έχει προκαλέσει τα προβλήματα, ωστόσο πολλοί χρήστες του Facebook και του Instagram έσπευσαν να σχολιάσουν στο αντίπαλο δέος, το X (πρώην Twitter) για να… εκτονώσουν το θυμό τους.

Ωστόσο πριν από λίγο, το facebook ειδοποίησε τους χρήστες πως «θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας. Προς το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης. Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε. Στο μεταξύ, διαβάστε περισσότερα για το λόγο που βλέπετε αυτό το μήνυμα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που δείχνετε όσο κάνουμε βελτιώσεις στον ιστότοπο».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis